Kajak Klub Vojvodina Novi Sad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Sunčani kej 13
21000
Telefon
021/458 701
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Kajak klub VOJVODINA - NIS nalazi se u Novom Sadu, na 1257. kilometru toka Dunava kod Novog Sada, nizvodno, pored najlepšeg dunavskog kupališta “Štrand“. Klub, u kontinuitetu postoji od 1947. godine kada je osnovan „USKOK“, prvi novosadski kajak klub. Menjajući naziv, naš klub je ulaskom u sportsko društvo „VOJVODINA“ 1983. godine promenio naziv u Kajak klub „VOJVODINA“.

Od samog osnivanja klub stvara takmičare, učesnike svetskih prvenstava i olimpijskih igara, kao i nosioce nebrojenih titula na republičkim, saveznim i balkanskim takmičenjima. Interesantno je napomenuti da klub sve vreme radi oslanjajući se na znanje i pregalaštvo sopstvenih članova. Na ovaj način razvili smo, osim takmičarskog i izvrstan trenerski kadar. Od pre nekoliko godina klub je reorganizovao svoj rad uvodeći trenere za određene kategorije takmičara: školu kajaka, pionire, kadete, juniore, mlađe seniore i seniore.

2011-01-20 00:00:00
Kajak Klub Vojvodina Novi Sad Prikaz sportskog kluba Kajak Klub Vojvodina Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,288
U kategoriji KajakBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori