Kajak klub Savska Oaza Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Bulevar Vojvode Mišića 14
11000
Telefon
065/223-28-91
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Kajak klub KRSN „Savska Oaza“ je osnovan 2007. godine u Beogradu. Glavni cilj i ideja prilikom osnivanja kluba je bila da okupimo što veći broj omladine kako bi ih na jedan zdrav i zanimljiv način odvukli sa ulice i višak njihove energije potrošili na pravi način. Od 2013. postajemo punopravni članovi kajakaškog saveza Srbije asocijacije sport za sve i dobijamo mogućnost učestvovanja na svim takmičenjima kako na državnom tako i na međunarodnom nivou.

Škola kajaka - Upis u školu kajaka traje tokom cele godine. Pozivamo decu uzrasta od 8 do 14 godina da nam se pridruže radi pravilnog rasta, fizičkog i psihičkog razvoja. Sva deca starosti od 14 do 18 godina mogu da se jave radi provere fizičkih sposobnosti nakon čega će se odlučiti o njihovom angažovanju u takmičarskoj ili rekreativnoj grupi.

Treninzi su radnim danima ( ponedeljak, sreda, petak )Treninzi se dele po sezoni na zimske i letnje.

Na prvom treningu je obavezno prisustvo roditelja ili staratelja.

LOKACIJA: Bul. Vojvode Mišića 14, restoran Stenka.

VREME: Utorak, četvrtak od 18h

NAPOMENA: Obavezno je da svi zainteresovani znaju da plivaju!

Tokom letnjeg perioda održavaju se takmičenja, koja su podeljena po uzrasnim kategorijama.

Pored takmičarskog programa i škole kajaka, nudimo i kajak avanture po Srbiji i rekama Beograda, kajak kao vid rekreacije kao i team building okupljanja. Kroz sve programe će vas voditit naš licencirani trener od strane KSS Sreten Biljić, inače dugogodišnji reprezentativac Srbije u kajaku na brzim vodama i višestruki državni prvak.

Kajak kanu avanture su predviđene za sve one koji žele upoznati Srbiju iz neke druge perspektive. Ljubitelji prirode, svezeg vazduha, reka i jezera mogu krenuti sa nama u neku novu životnu pustolovinu. Kajakaštvo postaje sve više popularno i kod nas pa tako danas nije retkost videti grupu domaćih ili stranih avanturista koji plove po našim prelepim rekama i jezerima i dive se prirodnim lepotama jedinstvenim u svetu.

Sa kajakom i kanuom su vam dostupne skrivene uvale, pećine, nepristupačne plaže, rukavci, recni brzaci...

Nikakvo predznanje vam nije potrebno, kajaci-kanui su stabilni i pogodni za sve uzraste. Pre same ture vaš vodič, inače licencirani trener će vam održati kratku obuku i pokazati osnovne korake da možete u potpunosti uživati u razgledanju. Budite dovoljno voljni i spremni da priuštite sebi jednu novu avanturu o kojoj ćete sigurno pričati.

Postanite i vi deo našeg tima! Cekamo vas na reci! 

 

2016-11-07 00:00:00
Kajak klub Savska Oaza Beograd Prikaz sportskog kluba Kajak klub Savska Oaza Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,962
U kategoriji KajakBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori