Hokejaški klub NS Stars Novi Sad

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.6 - 5 glasova

Adresa
Laze Kostića 12
21000
Telefon
021/529 008
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Hokejaški klub "NS Stars" je vrlo mlad i specifičan klub, osnovan je na leto 2002. godine. Samo u prvoj godini smo uspeli okupiti više dece, nego svi ostali hokej klubovi u našoj zemlji zajedno. U brojkama, to izgleda ovako, preko 100 dece u sezoni 2008/09 je ostalo u klubu sanjajući da će jednog dana biti najbolji hokej igrači na svetu. Mi smo jedini klub u zemlji koji iznajmljuje svu potrebnu opremu svojoj deci za besplatno. Razlog je vrlo jednostavan, zbog standarda i uslova života u našoj zemlji, ne možemo očekivati od roditelja da sami kupuju skupu opremu koja je potrebna i takođe da bi svako dete koje želi da se oproba u najdinamičnijem sportu na svetu imalo podjednaku i realnu šansu.

Naša deca su pod stalnim medicinskim nadzorom od strane naših doktora, koji sistematski prate njihov rad i zdravstveni razvoj. Naš primarni cilj i naše želje su da napravimo moderan hokej klub, dobro organizovan, i da u narednih nekoliko godina rezultujemo u davanju kvalitetnih igrača koji će moći da se takmiče na visokom nivou sa konkurencijom iz drugih zemalja, gde se hokej razvija pod mnogo boljim uslovima, odnosno da podignemo ukupan kvalitet i nivo hokeja u našoj državi.

Zbog ovakvog pristupa, truda i rada, a posebno zbog snažne želje, talenta i napornog rada naše dece, možemo biti veoma zadovoljni sa rezultatima naše dece na državnim i međunarodnim takmičenjima.   Pored konstantnih odličnih rezultata na domaćim takmičenjima, osvojili smo dva prva mesta, jedno drugo i jedno treće mesto na međunarodnom takmičenju u Mađarskoj, u Slovačkoj osvojeno drugo mesto na turniru od 16 ekipa, takođe osvojeno prvo mesto na međunarodnom turniru u Zagrebu. Takođe smo se pokazali i u odličnoj organizaciji svetskog prvenstva za mlade do 20 godina i u organizaciji svetskog prvenstva za seniore na proleće 2009. godine u Novom Sadu, gde su Srpski hokejaši osvojili zlatnu medalju u grupi A, II divizije i time se plasirali u viši rang takmičenja, I diviziju.

2011-03-07 00:00:00
Hokejaški klub NS Stars Novi Sad Prikaz sportskog kluba Hokejaški klub NS Stars Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,667
U kategoriji Hokej na leduBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori