Back BesplatanSport.com

Planinarsko Smučarsko drustvo Železničar Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Tošin bunar 224a
11000
Telefon
064/8 333 115
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Zimska škola visokogorstva Planinarsko Smušarskog Društva Železničar je jedan od osnovnih oblika obrazovanja planinara. Organizuje se već 12 godinu, bez prekida. Njeni polaznici stiču elementarna znanja o sigurnom kretanju u zimskim uslovima i uče se veštinama koje će im pomoći da se u planini osećaju sigurno i bezbedno u svim vremenskim uslovima.

Završena zimska škola visokogorstva omogućava uspešano pohađanje tečajeva iz drugih planinarskih specijalnosti: alpinističke, sportsko-penjačke, speleološke, markacijske i vodičke. U Školu se mogu upisati svi planinari stariji od 16 godina koji imaju dvogodišnje planinarsko iskustvo i određene psiho-fiziičke predispozicije. U cenu Škole su uračunati svi troškovi iz programa: boravak, smeštaj, ishrana, prevoz, angažovanje instruktora i predavača, literatura, iznajmljivanje prostorija i potrebne opreme, tehničke planinarske opreme, kao i organizacioni troškovi. Po završetku predavanja i vežbi polaznici polažu ispit (proveru znanja) pred komisijom sastavljenom od predavača i rukovodioca Škole.

Ispit mogu polagati polaznici koji su prisustvovali barem 70 % vežbi i predavanja. Svršenim polaznicima Škole uručuju se diplome o završenoj Zimskoj školi visokogorstva na prigodnoj svečanosti u prostorijama PSD „Železničar” Beograd.

2011-03-14 00:00:00
Planinarsko Smučarsko drustvo Železničar Beograd Prikaz sportskog kluba Planinarsko Smučarsko drustvo Železničar Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 7,563
U kategoriji PlaninarenjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori