Penjački klub "Beograd" Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Telefon
064/1456 313
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Penjački klub Beograd je nastao okupljanjem grupe penjača oko ideje da naprave jednu organizaciju koja će sportsko penjanje tretirati prvenstveno kao sportsku disciplinu, a ne vid rekreacije. U skladu sa tom idejom rad u klubu je baziran na napornim treninzima na prirodnim i veštačkim stenama, a napredak mladih penjača je izuzetan. Osnivači kluba su dugogodišnji penjači: Rade Vučković, Marko Kujavić i Vladan Ljujić koji su svoje iskustvo potvrdili kako na prirodnim stenama, tako i na takmičenjima što po rezultatima, što po izuzetnim zalaganjem u organizaciji.

Aktivnosti kluba su sledeće: * treninzi sa decom * treninzi sa odraslima * penjanje na prirodnim stenama * uređivanje penjališta * organizovani izleti i kampovanja na penjališta kako u zemlji tako i u inostranstvu * učešće na takmičenjima za sve starosne kategorije * organizacija takmičenja * organizacija kurseva * organizacija i održavanje raznih stručnih seminara * saradnja sa organizacijama istih i sličnih interesovanja.

2011-02-22 00:00:00
Penjački klub "Beograd" Beograd Prikaz sportskog kluba Penjački klub "Beograd" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 3,920
U kategoriji PenjanjeBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori