Konjički klub Corpo Beograd PREPORUČENO

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 24 glasova

Adresa
Paštrovićeva bb
11000
Kontakt osoba
CEO Mia Ilić
Telefon
063 290 994
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Konjički klub „Corpo“ je osnovan 2005. godine. Od objekata je imao štalu sa svim pomoćnim objektima kao što su: svlačionica za jahače, klubske prostorije, solarijum za konje, prostorija za opremu konja, kao i vanjske bokseve za konje u kojima su mogli da prpovode vreme na vazduhu.

Kako se broj korisnika povećavao, srazmerno su rasle i potrebe za proširenjem. Tokom 2009. i 2010. godine, izgrađena je hala koja je omogućila jahanje u zimskom periodu. Hala površine 50m x 30m poseduje tribine za gledaoce, kapaciteta 80 sedećih mesta i kafe u sklopu hale. Izgradnja ovog objekta u sklopu kluba, omogućila je da u prijatnom ambijentu posetioci mogu da gledaju treninge konja i takmičenja koja se održavaju u našem centru.

U saradnji sa Skupštinom grada i Udruženjem zelenih 2010. godine, napravljen je još jedan pomak u povećanju funkcionalnosti našeg kluba. Naime, do tadašnji prostor na kojem se odlagalo stajsko đubrivo, pretvoren u spoljni teren za jahanje – manjež.

Svi postojeći objektu uklopili su se u jedinstvenu celinu, koja je ispunila uslove za prvi i trenutno jedini Konjicki sportski centar, koji u svom sastavu ima: štale, zimsku halu za jahanje, spoljni teren za jahanje i kafe, a sve po evropskim standardima.

Svi stečeni uslovi su nas opredelili da 2012. godine promenimo ime kluba i formiramo Konjicki sportski centar „L’amour du cheval“ – KSC „L’amour du cheval“ i objedinimo rad svih segmenata u jedno.

 

2011-03-13 00:00:00
Konjički klub Corpo Beograd Prikaz sportskog kluba Konjički klub Corpo Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 17,544
U kategoriji Konjički klubovi i škole jahanjaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori