Aeromodelarski klub "Modelar" Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Kralja Petra 70
11000
Telefon
011/2186-443 064/3459 848
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Aero klub "MODELAR" Beograd osnovan je pre 19 godina . U proteklom periodu organizovao je uspešno nekoliko nacionalnih prvenstava ukategoriji slobodnoletecih modela F1(A.B.C.D). ‘’Dorcol Kup’’ klub tradicionalno organizuje vec 17 godina. Takmicenje je postalo svojevrsni kult za aviomodelarski podmladak (juniori). Takmicari kluba osvajali su državna prvenstva, a u kategoriji juniora imali su i svetskog prvaka - Aleksandra Marjanovica.

Aero klub "MODELAR "ima stalnu školu aviomodelarstva ona traje tokom cele godine. Od kategorija modela zastupllljene su : slobodno letece kategorije F1(A,B,C,D) I kategorija kružno komandovanih modela (KKM) F2.

Klub proizvodi kopmplete za obuku juniora. Ukoliko ste zainteresovani za obrazovanje u aviomodelarstvu možemo uspešno saradjivati. Planirane su škole aviomodelarstva u letnjem i zimskom periodu u trajanju od jedne do dve nedelje, one se mogu obaviti i u atraktivnim turistickim mestima ( na planini ili na obali mora) kursevi se organizuju za grupe 15-20 polaznika a obuku vode instruktori kluba.

2011-06-20 00:00:00
Aeromodelarski klub "Modelar" Beograd Prikaz sportskog kluba Aeromodelarski klub "Modelar" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 5,185
U kategoriji AeromodelarstvoBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori