Wellness centar "City-Wellness" Beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.78 - 18 glasova

Adresa
Kraljice Natalije 38
11000
Telefon
011/268-62-68
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

City Wellness klub se nalazi u samom centru Beograda nedaleko od gradskih parking garaža koje Vam olakšavaju dolazak.Wellness centar "City-Wellness" Beograd obuhvata fitnes i aqua zonu.

SPA - Aqua zona velnes centra City wellness raspolaže bazenom, dimenzija 12m x 6m, dubine 160cm, opremljenim Jet sistemom za plivanje u mestu, Whirlpool kadom za potpuno opuštanje, Finskom saunom, gde je preporučena temperatura oko 90°C sa 15% vlažnosti vazduha, koristi se radi izbacivanja toksina iz organizma intenzivnim znojenjem, Parnim kupatilom, prostorija prezasićena vodenom parom na temperaturi od 40°C do 50°C i u potpunosti ispunjena vlažnim vazduhom, takođe namenjeno izbacivanju toksina, sobom za masažu gde se sprovode tretmani relaksacione, sportske, terapeutske i anti-celulit masaže i solarijumom.

Nakon boravka u fitness i aqua zoni možete se osvežiti u wellness café-u...

Fitness zona velnes centra City Wellness - teretana je opremljena vrhunskim spravama za vežbanje "Technogym". Čine je 4 različita segmenta, Cardio sprave, mašine za vežbanje i oblikovanje tela, slobodni tegovi i grupne vežbe. Ovakvom ponudom fitness zona vežbanje čini pristupačno velikom broju ljudi sa različitim potrebama i željama. U sali su uvek prisutni instruktori, stručnjaci iz oblasti sporta i rekreacije, koji su na raspolaganju članovima kluba. Ukoliko želite da imate potpuni nadzor i individualni rad, možete angažovati personalnog trenera.

U okviru grupnih vežbi, kao sastavnog dela članarine, u određenim terminima održavaju se časovi Pilatesa – vežbanje umerenog intenziteta namenjeno oblikovanju tela i zatezanju muskulature, T.A.G.-a – intenzivnije vežbanje uz muziku takođe namenjeno oblikovanju tela i zatezanju muskulature ali i sticanju kondicije.

Ukoliko vam je strana oblast fizičke aktivnosti a imate želju da vam ona postane sastavni deo života, pitanja nam možete postaviti putem mail-a i mi ćemo se potruditi da vam odgovorimo u što kraćem roku.

Radno vreme velnes kluba:Radnim danima 07:30-23:30

Vikendom 09:00-22:00

2011-03-19 00:00:00
Wellness centar "City-Wellness" Beograd Prikaz sportskog kluba Wellness centar "City-Wellness" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 8,926
U kategoriji Wellness centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori