Caesar Wellness i Spa centar Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Pukovnika Bacića 1a
11040
Telefon
060/500-06-00 060/070-51-80
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobro došli u Caesar Wellness Spa Club, mesto gde možete provesti sate uživanja. Antički stil enterijera u kombinaciji sa najmodernijim wellness tretmanima veoma brzo podstiče najviši božanstveni nivo relaksacije. Ambijent je inspirisan rimskim termama, ali je ponuda prilagođena savremenom muškarcu i ženi. Zavirite u mir i luksuz koji krase ovo mesto.

Caesar Spa Club otvoren je u maju 2016. godine. Poseban akcenat stavljen je na privatnost, te naši gosti parkiraju vozila u prostranoj garaži u sklopu kompleksa. Zakupljeni termin može koristiti maksimalno 6 osoba. Kako bismo Vas što bolje ugostili, obezbedili smo sav koristan asesoar - peškire, bade mantile i papuče, fen za kosu i pribor za higijenu.

Finska SAUNA

Drvena kabina sa klupama. Vazduh prelazi preko zagrejanog granitnog kamenja. Temperatura od 85 do 90 stepeni, vlažnost vrlo niska. Miris mentola i eukaliptusa. Pojačava aktivnost srca, čisti i zateže kožu, umiruje napetost.

Tursko KUPATILO

Keramički mozaik. Temperatura izmedu 43 i 46 stepeni, vlažnost 100%. Otklanja nečistoće, toksine, stres i umor. Savršena relaksacija nakon napornog dana. Odlično utiče na organizam, pročišcavanje, okrepljenje, blistavost kože

JAKUZZI

Opuštajuci pritisak vruće vode u Jakuzzi kadi olakšava i umanjuje bolove i upale mišića. Hidromasažna kada sa prijatnom temperaturom vode oko 38 stepeni.

TERETANA Snaga. Tonus. Oblikovanje. Zabava. Rekreacija. Kondicija.Naši klijenti imaju mogućnost jačanja tela na najsavremenijim spravama - hamer mašina, trake za trčanje i bicikl - kao i sa tegovima različitih težina.

 

2016-10-24 00:00:00
Caesar Wellness i Spa centar Beograd Prikaz sportskog kluba Caesar Wellness i Spa centar Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 2,623
U kategoriji Wellness centriBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori