Triаtlon klub Tamiš Pančevo PREPORUČENO

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Pancevacki kej
13000
Kontakt osoba
Vladimir Savić - Sportski direktor
Telefon
063/309 499
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobrodosli u triatlon klub Tamiš Sada već daleke 1994. godine grupa zaljubljenika u bazične sportove osniva triatlon klub. Većinom aktivni plivači koji su pod pritiskom ekonomskih sankcija ostali bez bazena , klubu daju naziv po tada jedinoj dosupnoj lokaciji za plivački segment takmičenja , reci Tamiš.

Svake godine na Tamišu se organizuje Pančevački triatlon koji je sa najdužom tradicijom postao jedna od najpoznatijih sportskih manifestacija u našem gradu. U 2012. godini Pančevački triatlon (750m plivanja – 20km vožnje bicikla -5km trčanja) oborio je rekord po broju učesnika iz zemlje i regiona. Na olimpijskom bazenu u Pančevu Triatlon klub “Tamiš” je organizovao i Prvensto Srbije u Akvatlonu (1000m plivanja – 5000m trčanja) koje je donelo svojevrsni fenomen od šezdesetoro dece na cilju ove teške discipline i preko sto takmičara u svim kategorijama.

Brojne uspehe donose triatlonci godinama u naš grad. Entuzijazam utkan u visokostručni rad doneo je rezultate i u 2012. godini. Sportski uspon Triatlon kluba “Tamiš” dostigao je svojevrsni vrhunac u svim takmičarskim selekcijama :

2011-03-03 00:00:00
Triаtlon klub Tamiš Pančevo Prikaz sportskog kluba Triаtlon klub Tamiš Pančevo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,567
U kategoriji TriatlonBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori