Plesni centar Recognize Crew Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 12 glasova

E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Recognize Crew je osnovan 2004. godine u Beogradu, kao jedna od prvih urbanih plesnih grupa kod nas. Svojim dugogodišnjim radom uspeli su da postignu zavidne rezultate kako u zemlji tako i u inostranstvu. Učestvovali su na mnogim projektima, battle-ovima, festivalima, takmičenjima I Hip Hop jam-ovima u regionu, širom Evrope, Americi i Kanadi.

Recognize Crew je uspeo da Beograd i Srbiju, postavi na svetsku Hip Hop mapu, i zbog toga predstavlja važan factor za razvoj Hip Hop kulture na Balkanu. Recognize Crew predstavlja pravi Hip Hop i zalaže se za podizanje domaće plesne scene, širenje kulture, očuvanje temelja i istorije Hip Hop kulture, kao i prenošenje najvažnije poruke koju Hip Hop nosi, a to je “Peace, Love, Unity and Having Fun”.

 

RECOGNIZE CREW is most respected dance crew in the region dedicated to spreading hip hop culture and b- boy state of mind worldwide. Recognize crew is known worldwide by their originality, flow and good energy.

 

2011-03-30 00:00:00
Plesni centar Recognize Crew Beograd Prikaz sportskog kluba Plesni centar Recognize Crew Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 5,117
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori