Plesni klub Vračar Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 9 glasova

Adresa
Sjenička 1
11000
Telefon
011/2455 171 065/2455-171
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Velika ljubav i entuzijazam prema plesu stvorile su 1985. plesnu školu VRAČAR, a već sledeće 1986. i Sportski plesni klub VRAČAR. Prostorije su nam bile na teritoriji Opštine Vračar i u okviru Centra za fizičku kulturu Vračar, pa je klub tako i dobio ime.   Uspešno radeći na razvoju i popularizaciji rekreativnog (društvenog) plesa i samostalno stvarajući vrhunske takmičare sportskog plesa Plesni klub VRAČAR je postao sinonim za ples u Srbiji. Hiljade i hiljade dece i odraslih je naučilo da uživa u druženju, muzici i plesu, a u sportskom plesu je bilo izuzetnih rezultata i priznanja.

Sve je to doprinelo da profesija učitelja i trenera u plesu dobije svoje mesto i status u društvu, a takmičarski ples status sporta.   Plesni klub VRAČAR je osnivač gotovo svih plesnih organizacija na našim prostorima: JSSP-a (Jugoslovenski savez sportskog plesa), PSS-a (Plesni savez Srbije), PSSCG-a (Plesni savez Srbije i Crne Gore), PSBG-a (Plesni savez Beograda), UPVUTJ-a (Udruženja plesnih voditelja, učitelja i trenera Jugoslavije), UPTSCG-a (Udruženje plesnih trenera Srbije), Školske plesne lige, 3P lige Srbije (Projekat progresivnih plesova), Pro-dance lige takmičenja.

RADNO VREME PLESNOG CENTRA VRACAR

radnim danima: 14:00 - 22:00 časova

vikendom: 10:00 - 21:00 časova

2011-01-01 00:00:00
Plesni klub Vračar Beograd Prikaz sportskog kluba Plesni klub Vračar Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,448
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori