Plesni klub Vero Novi Sad PREPORUČENO

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.59 - 15 glasova

Adresa
Tarasa Ševčenka 1
21000
Kontakt osoba
Robert Štefanides Boba
Telefon
065/4321-222 060/4321-222
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plesni klub "Vero" je osnovan 01. aprila 2005. godine sa ciljem da populariše i što bolje približi ples kao sport, kako deci tako i odraslima i da ih na što lakši i pravilan način nauči lepotama i veštinama plesa. U plesnom klubu “VERO” od samog početka pa do danas radili su i rade isključivo, bivši takmičari Saveznog ranga u sportskom plesu kao i takmičari modernih plesova.

Od svog osnivanja pa do danas kroz školu plesa prošlo je više od 2000 hiljade polaznika kako onih najmlađih od 3 godine (Baby Dance) predškolskog uzrasta, pa preko osnovaca, srednjoškolaca, studenata do onih najstarijih koji su želeli da u svom “trećem “ dobu života nadoknade ono što su propustili.

Radili smo i radimo pretežno sa decom osnovnog i srednjoškolskog uzrasta, u većem broju osnovnih škola u gradu Novom Sadui, kao i u okolnim mestima pa čak i u mestima širom Vojvodine gde su nas zvali i gde je za to bilo potrebe… navešćemo samo neka mesta od centra Grada Novog Sada, preko Klise, Salajke, Rotkvarije, Podbare, Telepa, Novog Naselja, Detelinare, Limana… a takođe i u Temerinu, Bačkom Jarku, Sirigu, Futogu, Rumenki, Petrovaradinu, Sremskim Karlovcima, Sremskoj Kamenici pa sve do Zrenjanina, Kikinde i Subotice.

Klub radi i na adresi Miše Dimitrijevića 74a.

Naš cilj je da što više dece, a i odraslih nauče i zavole ovaj relativno mlad sport!!!

2011-10-12 00:00:00
Plesni klub Vero Novi Sad Prikaz sportskog kluba Plesni klub Vero Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 7,858
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori