Plesni klub Dynamic Kragujevac

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.59 - 29 glasova

Adresa
Dr Zorana Djindjica
34000
Kontakt osoba
Bojana Arsenijević
Telefon
060/327-88-84 060/035-43-21
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plesni klub “Dynamic” iz Kragujevca je osnovan 2006-te godine kao jedinstven, upečatljiv i veoma uspešan klub vođen mladim plesačima i koreografima sa ambicijom da svoju ljubav prema plesu prenesu na mlađe pa i starije generacije.

Iako je prošlo samo par godina od osnivanja, ovaj klub iza sebe ostavlja veliki broj uspeha na regionalnim, državnim, pa i međunarodnim takmičenjima svojim kreativnim i dinamičnim radom. Skoro sve vrste plesova su veoma negovane a kao naše glavne adute izdvajamo: Disco Dance, Bboying (Break Dance), Mini Dance i Contemporary Dance. Od svojih koreografa su plesači mogli naučiti ono što je za ovaj vid umetnosti jako bitno, a to je ljubav prema plesu…

Veliki deo rada ovog kluba odnosi se na plesnu školu koja svoj rad bazira na deci i mladima u dobnom razdoblju od 3-22 godine. Rad se odvija u grupama koje su dobno prilagođene polaznicima  uz stručno vodstvo već iskusnih plesača i koreografa.

Ono što svakako naš klub čini jedinstvenim jeste projekat „Nema granica“ pokrenut 2000, godine ,koga čini niz manifestacija koje su humanitarnog karaktera i gde prikupljamo sredstva za one kojima je pomoć potrebna. Glavni partner ovog projekta jeste Knjaževsko-srpski teatar .

 

2011-05-11 00:00:00
Plesni klub Dynamic Kragujevac Prikaz sportskog kluba Plesni klub Dynamic Kragujevac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 10,201
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori