Plesna škola Army Dance Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 8 glasova

Adresa
Mije Kovačevića 7b
11000
Telefon
011/669-53-42 064/153-40-81
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plesni studio "Army Dance" organizuje zabave, žurke, inicirali su Oficirsko-kadetski bal, Svetosavski bal u Topčideru, Prolećno-apsolventske i vidovdanske manifestacije, a deo su javnih kulturno-zabavnih zbivanja poput izbora za Miss Yu, Akademije aikidoa, turnira, revija, promocija i raznih drugih nastupa. Njihov plan je da TRAJU i da se šire.

Počeli su rad na vojnim školama i akademijama krajem 1995. godine, a već marta 1996-te na učeničkim susretima školskog centra veze - Banjica, u Univerzalnoj sali Doma armije, proglasili su pripreme za obnavljanje oficirskih balova, ove lepe tradicije oficirskog poziva.

Period od 2003. godine možemo posmatrati kao drugu etapu u našem razvoju. U ovom periodu smo se orijentisali na razvoj društvenog plesa, popularizaciju novih plesova. Prva smo plesna škola koja u svoj redovan program uvela trbušni (orijentalni) ples u Beogradu. Ovog puta su nam ciljne grupe srednjoškolci i ljudi srednje i starije generacije. Pokušavamo da doprinesemo rušenju predrasuda da je ples samo za decu i mlade.

Od 2006. godine se nalazimo na današnjoj adresi i od tada traje treća etapa u našem razvoju. Organizovanje balova smo odložili za neka bolja vremena, ali nismo odustali od njih. Tim pre što su našu ideju usvojile i povremeno organizovale balove neke jedinice današnje Vojske Srbije. To su Brigada u Vranju, i Savez rezernih vojnih starešina u Čačku.

Prioritete smo prilagodili opstanku i samoodrživom razvoju. Malo po malo smo rasli i sada radimo kao jedan PLESNI CENTAR. Cilj nam je da u ponudu uvrstimo još plesova i plesnih grupa. Kod nas su dobrodošli svi koji vole ples i žele da ga nauče ili usavrše…

 

2011-03-22 00:00:00
Plesna škola Army Dance Beograd Prikaz sportskog kluba Plesna škola Army Dance Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 5,280
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori