Plesna škola Amadeus Beograd

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Lazarevićeva 4
11000
Telefon
064/197-31-32
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plesna škola "Amadeus" osnovana je 1992. godine (do 1997. radila u sklopu AKUD "Branko Krsmanović") i do sada je obučila više stotina plesača. Škola je rekreativnog karaktera, tj. ne radi se sa takmičarskim parovima.

Osnovna karakteristika je rad u opuštenoj atmosferi, a uz savlađivanje plesnih koraka obavezno idu dobra zabava i druženje. Vlasnik škole a ujedno i glavni instruktor plesa je Ljubiša Avramović koji uz dugogodišnje iskustvo daje i prepoznatljivi šarm i duh po kome je naša škola poznata i omiljena među rekreativnim plesačima.

Primarna aktivnost škole su kursevi za odrasle koji se održavaju dva puta nedeljno po sat vremena u sali škole u Lazarevićevoj 4. Radi se u večernjim terminima u zavisnosti od nivoa tečaja. Plesovi koje obuhvata tečaj su Cha-Cha, Engleski valcer, Disko, Foxtrot, Sirtaki, Tango, Bečki valcer, Samba, Salsa, Rumba, Jive, Mambo, Merengue, kao i splet narodnih igara iz Srbije i Crne Gore. Ne postoje starosne granice.

Postoji i mogućnost ubrzanog rada za specijalne prilike kao što su venčanja, mature itd. Nakon završenog tečaja organizuje se druženje-žurka uz muziku i sve što ide uz to.

 

2011-03-22 00:00:00
Plesna škola Amadeus Beograd Prikaz sportskog kluba Plesna škola Amadeus Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,234
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori