Plesna grupa Fly Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.62 - 13 glasova

Adresa
Valjevskog odreda 106
11000
Telefon
062/20-35-20
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Plesna grupa Fly Beograd postoji deset godina i imamo oko 150 članova uzrasta od četiri do 22 godine. Bavimo se šou densom, za decu i mlade, i fitnesom za - žene. Šou dens predstavlja kombinaciju modernog baleta i elemente gimnastike, mada se mi trudimo da na časovima osnova bude fitnes. Cilj nam je da ojačamo sve mišiće kod polaznika kako bi on kasnije uspevao da izvede i najsloženije elemente. Što se uzrasta tiče - najbolje je upisati decu od četvrte godine, jer se tada najbolje razgibaju i nauče sa lakoćom špage, zvezde i ostale elemente.

Način rada i ciljevi skole plesa Fly Beograd

Prva godna je afirmativna i tada pokušavamo da kroz igru navedemo decu i mlade da zavole vežbanje i ples.

U okviru časa su obavezna tri dela: zagrejavanje i mišićni trening, gimnastičko istezanje i koreografija

Pored prelepog oblikovanja tela i učenja različitih akrobacija, deci razvijamo kreativnost i svake godine organizujemo mini koncert na kom svako dete na osnovu naućenog samostalno osmišljava 1 minut koreografiju.

Organizujemo i nekoliko nastupa tokom godine: na dečijem sajmu, otvorenim sportskim terenima i na kraju svake godine organizujemo "Fly koncert"

Imamo sreću da zbog velike posvećenosti, nase članstvo praktično raste sa nama i zbog toga se mozemo pohvaliti da pored prvog tima koji ima odlične nastupe, naši mladi članovi nas svake godine iznenade mnogobrojnim nagradama i prelepim koreografijama.

2011-03-22 00:00:00
Plesna grupa Fly Beograd Prikaz sportskog kluba Plesna grupa Fly Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,545
U kategoriji PlesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori