Pikado klub Kapitalci Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.88 - 8 glasova

Adresa
Semjuela Beketa 20
11000
Telefon
064/2333338
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Pikado klub "Kapitalci" oformljen je u proleće 2009. godine kao rezultat želje najboljih igrača u Beogradu da svoju pikado odiseju nastave svi zajedno u jednom klubu. Odmah po nastanku, klub je postao jedan od osnivača Pikado Federacije Srbije, glavnog saveza kada je klasični (steel) pikado u pitanju, Pikado Federacija Srbije je članica WDF (World Darts Federation) i svaki igrač koji nastupa za naš klub ima pravo da se takmiči na svim turnirima koje organizuje WDF.

Naš pikado klub je trenutno jedini aktivni klub na teritoriji grada Beograda. Primarni cilj nam je popularizacija pikado sporta u Beogradu ali osim toga bavimo se obukom i savetovanjem kako novih igrača tako i onih koji već znaju ponešto o pikadu ali bi želeli svoju igru da podignu na viši nivo. Zbog toga se u prostorijama našeg kluba uvek nalaze već provereni i kvalitetni igrači koji će svakome ko dodje i zatraži pomoć ili savet rado izaći u susret. Klub se od takmičarske 2009/10 godine takmiči u Steel Masters Ligi Srbije, koja okuplja više klubova iz Srbije koji se bore za titulu ekipnog prvaka, titulu pojedinačnog prvaka i učešće u reprezentaciji Srbije.

2011-01-06 00:00:00
Pikado klub Kapitalci Beograd Prikaz sportskog kluba Pikado klub Kapitalci Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 7,735
U kategoriji PikadoBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori