Surya yoga studio Vracar

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Loznicka 11
11000
Telefon
065/505-20-02 064/108-59-82
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Surya yoga studio Vracar je osnovan 2012. sa idejom da se stvori svetao, topao i ugodan prostor za vežbanje joge, gde bi se vežbači osećali kao kod svoje kuće, i bili sigurni i slobodni da istraže sebe kroz vežbanje.

Joga je za nas istovremeno nauka, igra i umetnost. Iako se velika pažnja posvećuje asanama, joga nije samo rad na fizičkom telu. Joga je rad sa sobom kroz fizičko telo. Dok vežbamo jogu oslobađamo se od blokada koje u mišićima stvaraju potisnute emocije. Joga je oslobađanje od sujete i ega. Postajemo svesni i postepeno napuštamo obrasce ponašanja kojima smo ukalupljeni i koji nam škode. Prestajemo da budemo zavisni od nametnutih imperativa da nešto moramo da uradimo ili budemo, jer u jogi prosto jesmo. Zato joga blagotvorno deluje na zdravlje, kao način da se neutrališe razorni uticaj stresa i poboljša kvalitet života.

Redovnim praktikovanjem joge menjamo način razmišljanja iz „ja ne mogu“ u „ja mogu“.

Danas u Surya yoga studiju imamo više stilova joge i više nivoa, tako da svaki vežbač ima mogućnost izbora, u skladu sa svojim temperamentom, potrebama, sklonostima, a bez obzira na dosadašnje iskustvo u jogi i nivo fizičke spremnosti, bez obzira na pol, godine ili životno doba. 

Naš joga studio se nalazi na Vračaru, u mirnoj ulici, na spratu dvorišne kuće, u Lozničkoj 11. 

Jedan od najvećih savremenih učitelja joge, BKS Ajengar je rekao: "Želite da budete bolja osoba svakog dana, takođe i ja želim da budem bolja osoba svakog dana", i to je ono što mi u Surya yoga studiju želimo i zbog čega radimo, da i mi i vi svakog dana budemo bolja verzija sebe.

Dobrodošli ! 

2013-05-24 00:00:00
Surya yoga studio Vracar Prikaz sportskog kluba Surya yoga studio Vracar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,668
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori