Šiva Šakti joga studio Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Grcica Milenka 63 a
11000
Telefon
063/82-06-57 069/159-38-55
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Šiva Šakti joga studio Beograd se nalazi na Vozdovcu adresa Grcica Milenka 63 a.

Nasi programi:

JOGA ZA TRUDNICE

Čestitam i želim ti magično putovanje u majčinstvo!

Znam, od trenutka kada si saznala da si trudna, stvari više nisu iste, zar ne? U ovom burnom, izazovnom, predivnom razdoblju tvog života joga je tu da te podrži i osnaži. Dobro došla na časove joge za trudnice!

Joga je savršena alatka tokom trudnoće, bilo da želiš da ostaneš fizićki aktivna, ili ti je potrebna priprema za prirodan porođaj ili želiš da naučiš tehnike disanja.

JOGA ZA MAME I BEBE

Mame i bebe su časovi joge osmišljeni tako da jačaju spiritualnu, emotivnu i fizičku vezu izmedju majke i bebe. Interaktivne vežbe, uz puno poljubaca, smeha, dodira idealne su za mame i bebe od šest nedelja do godinu dana. Časovi joge za mame I bebe pomažu ženi da vrati energiju i snagu koja je izgubljena tokom trudnoće, neprospavanih noći, dojenja i nošenja bebe.

Naglasak časa je na ponovnom jačanju mišića stomaka, ledja, karlice; otklanjanju tenzije u ramenima i vratu; otvaranju grudnog koša. Čas uključuje različite vežbe za bebe koje podstiču njen motorički razvoj, varenje, spavanje.

Joga za mame i bebe prava je magija koja ostaje duboko urezana u sećanje i mama i beba. I ako te brine kako će tvoja beba da se uklopi, da li će plakati, kako ćeš vežbati zajedno sa njom, nisi jedina koja ima sumnje u vezi toga, ali dok ne dodješ jednom i ne probaš, nećeš saznati koliko su ovi časovi uživanje za tvoju bebu. I veruj mi, bebe jedva da plaču na času, one su nasmejane, radoznale, uspavane, zaigrane, a sve i da se rasplaču, tu smo da ih utešimo.

Zato ne oklevaj, spremi se već sada za nezaboravno iskustvo vežbanja joge zajedno sa svojom bebom.

2016-10-24 00:00:00
Šiva Šakti joga studio Beograd Prikaz sportskog kluba Šiva Šakti joga studio Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 1,320
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori