Joga centar Srbije PREPORUČENO

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.65 - 20 glasova

Adresa
Nehruova 124
11070
Telefon
011/318-85-48; 064/124-43-36
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Joga centar Srbije okuplja sertifikovane instruktore joge iz Srbije i sveta u cilju ostvarivanja kontinuirane joga edukacije i unapređenja profesije joga instruktora. Joga centar Srbije okuplja Instruktore joge sa sertifikatom koji su završili 240 sati joga obuke. Joga centar Srbije podstiče instruktore na stalno usvajanje znanja o jogi, na produbljivanje znanja o praktičnim joga metodama i razmatranju određenih dimenzija joga filozofije, kao i na očuvanje i unapređenje joga standarda koje proizilaze iz joga prakse.

Joga centar Srbije okuplja edukovane instruktore joge iz Srbije ali i drugih zemalja sveta u želji ostvarivanja stalne komunikacije, sučeljenja, sprovođenja zajedničkih joga akcija a u cilju kontinuiranog joga edukovanja i unapređenja joga profesije. Joga centar Srbije predlaže Joga Savezu Srbije: - etički kodeks joga instruktora; - program kontinuirane edukacije joga instruktora, - standarde za sticanje, očuvanje i gubitak licence za instruktore joge, - pravilnik o takmičenju,... ali i aktivno učestvuje u realizaciji istih predloga s ciljem unapređenja joga profesije.

Joga centar Srbije aktivno učestvuje sa Joga Savezom Srbije u realizaciji joga programa kontinuirane medicinske edukacije kao i u kreiranju i ostvarivanju joga programa pripreme umetnika i sportista u postizanju vrhunskih rezultata. Joga centar Srbije podstiče kontinuirani individualni razvitak joga instruktora putem usvajanja novih teoretskih i praktičnih znanja primenom joga metodologije učestvujući u realizaciji Međunarodne naučne interdisciplinarne konferencije o jogi u saradnji sa Međunarodnim društvom za naučna interdisciplinarna istraživanja u oblasti joge (www.yoga-science.rs) koja se svake godine održava u Kongresnom centru Sava. Joga centar Srbije jogu sagledava kao nauku, kao iskustvo i filozofiju života. Joga centar Srbije učestvuje i u rezalizaciji Međunarodnog festivala joge koji Joga Savez Srbije svake godine organizuje u Beogradu okupljajući tako predstavnike različitih škola joge iz čitavog sveta. To je prilika da sertifikovani instruktori joge iz Srbije upoznaju različite stilove joge i razmene iskustva prepoznajući i poštujući različitosti.

Joga centar Srbije je sve svoje aktivnosti usaglasio sa standardima Joga Saveza Srbije i sa evropskom i svetskom asocijacijom joge. Joga Savez Srbije okuplja Joga društva iz različitih krajeva Srbije u nameri uspostavljanja standarda i podsticanja međusobne saradnje. Program edukacije joga instruktora koji sprovodi Međunarodna Akademija za školovanje instruktora joge (www.joga-akademija.com), osim teorijskih predavanja o jogi obuhvata praktične joga vežbe, obavezu pisanja seminarskih radova o pojedinim fenomenima joge, polaganje završnog ispita joge, asistiranje na časovima joge kao i Učiteljski nadzor i samostalno vođenje časa joge. Kroz jednogodišnji vikend program (240 sati edukacije) studenti joge uče kako pravilno da izvode joga asane, izučavaju filozofiju joge, joga anatomiju...

2011-08-15 00:00:00
Joga centar Srbije Prikaz sportskog kluba Joga centar Srbije u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 7,078
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori