Beograd joga centar

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 6 glasova

Adresa
Milutina Milankovica 120v
11070
Kontakt osoba
Kostić Vesna
Telefon
060/331-79-04 063/750-48-77
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Beogradski  joga centri (BG YOGA CENTER) se nalaze na dve lokacije u Beogradu. U centru grada Bulevar Kralja Aleksandra 87,4, i na Novom Beogradu Milutina Milankovića 120v. U Bg joga centru su časovi organizovani svakodnevno u prepodnevnim, poslepodnevnim i večernjim terminima. Vežbe su prilagođene svima,i organizovane po nivoima. Pored standardnih časova organizovani su i časovi za decu i roditelje, joga za trudnice, program za kičmu i zglobove kao i antistres program. Dobrodošli!

Beogradski joga centar je mesto na kome se praktikuje integralna joga.

To je postepen, sistematičan, i vremenom proveren sistem vežbanja tela i uma, na sveobuhvatan način. Ono što je čini integralnim sistemom je čistoća izučavanja, studiranja i prenošenja, stotinama godina na originalan, netaknut-integralan način.

Metod integralne joge je prilagodjen današnjem vremenu.To je sistem klasične, hata joge u koji su uključene i druge tehnike, potrebne i posebno korisne u vremenu u kome živimo.

Koristeći ove metode moguće je pronaći i održati ravnotežu i pored stresa, napetosti i previranja u životu. Danas je integralna joga u mnogim zemljama sveta uspešno uklopljena u različitim oblastima prvenstveno medicini i obrazovanju. Takodje različiti programi tehnika se koriste u sledećim oblastima: školstvo, zdravstvo, programi za sportiste, rehabilitacioni programi, zatvorski, bolnički programi, kao i programi radjeni za potrebe korporacija i potrebe vojske. S obzirom na ogromnu širinu i sveobuhvatnost ove tradicije u mogućnosti smo da po prvi put u Beogradu ponudimo osim standardnih časova joge, i specificne programe kao što su raja joga, joga za trudnice, nada joga-joga zvuka, marma joga...

Takodje, prateći potrebe savremenog života postavili smo program za kičmu i zglobove,  kao i jogu za zaposlene.

Pozivamo vas i na vikend programe, seminare i radionice, kao i joga odmore.

 

2013-04-03 00:00:00
Beograd joga centar Prikaz sportskog kluba Beograd joga centar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,050
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori