Ana Rado Joga studio Vracar

Rejting
★★★★
Ocena: 4.08 - 13 glasova

Adresa
Kaleniceva 1
11000
Kontakt osoba
Snežana Radojičić
Telefon
065/335-56-26 064/13 55 626
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Ana Rado joga Studio sem što bez svake sumnje jeste jedan od najlepših i najbolje opremljenih studia u gradu, bez dodatnog učitavanja, svakako je, po oceni samih vežbača, i izmaštani kutak u kome neprikosnoveno vladaju mir i radost.

Prostrani joga studio odiše vedrinom i prozračnošću, a pečat ovom malom univerzumu dala je učiteljica Snežana Radojičić koja svakog člana velike družine dočekuje sa osmehom i nesavladivim entuzijazmom.

Prostor je u potpunosti prilagođen vežbanju yoge. Pored rekvizita koji su dostupni svakom vežbaču, studio po izboru enterijera liči na pravu malu yoga kuću u kojoj pored velikih i malih statua Bude, pažnju privlače pažljivo odabrani detalji- oslikanih abažuri, retko kamenje, fontane i male zen bašte.

Ana Rado yoga  Studio autentičan je i u duhu Indije osmišljen prostor u kome je vežbanje zaista mali znak pažnje koji možete priuštiti sebi.

2011-03-15 00:00:00
Ana Rado Joga studio Vracar Prikaz sportskog kluba Ana Rado Joga studio Vracar u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 6,071
U kategoriji JogaBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori