Ženska teretana Ladies Gym

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Gandijeva 138
11070
Telefon
064/188-16-31
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Ladies gym ženska teretana Novi Beograd osnovana je 01.03.2011. i  nalazi na lokaciji Gandijeva 138 (u moderno preuređenim prostorijama skloništa) blok 63.

Ladie’s gym – ženska teretana Novi Beograd, Svojim članovima nudi kvalitetne uslove za izvođenje rekreativnih i profesionalnih treninga. U širokoj ponudi zastupljeni su svi segmenti pripreme sportista, programi za oblikovanje tela, kao i program Cardio fitness-a.

Šta god da očekujete od treninga i kakav god da ste cilj postavili, mi ćemo Vam pomoći da ga postignete nudeći Vam najsavremenije programe za pripremu rekreativnih i profesionalnih sportista. Naš stručni kadar sastavljen je od najboljih sertifikovanih trenera i skolovanih fitness instruktora.

U  klimatizovanim salama ( dva dela teretana i fitness sala) uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, nudimo sve usluge potrebne za Vaše zdravo vežbanje. Optimalan fizički napor u opuštenoj atmosferi doneće vam izuzetnu telesnu i mentalnu formu bez iscrpljivanja.

Radno vreme teretane:

Radnim danima: od 10h – 22h

Subota: od 10h – 20h

Nedelja - neradan dan

 

2017-04-21 00:00:00
Ženska teretana Ladies Gym Prikaz sportskog kluba Ženska teretana Ladies Gym u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , ,

Broj pregleda: 1,231
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori