Back BesplatanSport.com

CrossFit centar X TEAM Island Training Center

Rejting
★★★★
Ocena: 4.2 - 5 glasova

Adresa
Nehruova BB, Savski kej bloka 45
11000
Telefon
060/454-10-10
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Cross Fit X-TEAM TRENING CENTAR NIJE NI TERETANA NI FITNES CENTAR. NAS NE ČINE TRENINZI, REKVIZITI ILI LOKACIJA, NAS ČINI ENERGIJA LJUDI KOJI DOLAZE, DRUGAČIJI PROGRAMI KOJE KREIRAMO, IZAZOVI U KOJIMA UČESTVUJEMO, PROMENE KOJE PRAVIMO

NAJZASTUPLJENIJI JE PROGRAM FUNKCIONALNIH TRENINGA - CROSSFIRE

Crossfire je program opšte fizičke pripreme, koji metodom kružnog vežbanja (bez ili sa malim pauzama) na efikasan način razvija sve fizičke sposobnosti: snagu, brzinu, kondiciju, koordinaciju, izdržljivost, ravnotežu, gipkost, jakost, agilnost i preciznost. Kreiran je na bazi popularnih Crossfit, HIIT i Insanity treninga, a oblikovan od strane stručnjaka, kako bi dao najbolje rezultate tj. brzo podizanje nivoa opšte fizičke forme.

PREDNOSTI

Maksimum 30 min glavnog vežbanja čini trening brzo i lako obavljenim!

Beleženjem rezultata svakog treninga pratimo napredak svakog polaznika!

Treniranje funkcionalnih pokreta poboljšava efikasnost u bilo kom sportu i svakodnevnici. Efikasno korišćenje tela pri bilo kakvim naporima, esencijalno je za dug i funkcionalan život

Probijanje sopstvenih rezultata učiniće da imate više samopouzdanja. Svaki trening zapisujemo i sledeći put pobeđujemo!

Timski duh istovremenog vežbanja cele grupe i naša pozitivna energija podiže nivo motivacije i vaših mogućnosti

NAMENA

Iako nema starosnih granica, ovaj program se najbolje pokazao na populaciji 15-50 godina starosti, na aktivnim i bivšim sportistiima, ali i na onima koji nikada ranije nisu bili fizički aktivni. Na treningu mogu biti polaznici različitih nivoa spremnosti, svako će trening raditi u granicama svojih mogućnosti (koje će iz dana u dan biti sve veće).

VEŽBE

Vežbe najčešće uključuju kombinacije pokreta u više zglobova, a mogu se raditi sa rekvizitima (rusko zvono, tegovi, kanapi, bučice, kutije za naskoke, medicinke, balans bordovi….) i bez rekvizita (trbušnjaci, sklekovi, zgibovi, skokovi, čučnjevi…)

Vežbe se rade u različitm vremenskim intervalima, kako bi pogodili stimulisali sve energetske sisteme koje naše telo poseduje. Npr. 30 sekundi vežba 10 sekundi odmor, tako 6 vežbi pa puta 3 kruga. Pr. 2 je 20 minuta 3 vežbe po 10 ponavljanja koje se računaju kao jedan krug, gde zatvaramo što više krugova do isteka vremena.

Mnogo je različitih treninga i vežbi, naš cilj je da nikada unapred ne znate trening koji će vam biti postavljen. Na taj način ubijamo rutinu, a naše telo uvek dobija nove zadatke i izazove koje će ga učiniti jačim, bržim i zdravijim.

Ponedeljak, sreda, petak u 19, 20 i 21, utorak i četvrtak u 20, subota u 12 časova. Pokreni se, dođi na trening!

2016-10-17 00:00:00
CrossFit centar X TEAM Island Training Center Prikaz sportskog kluba CrossFit centar X TEAM Island Training Center u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,796
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori