Trening centar Top Gym PREPORUČENO

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Borisavljevićeva 6
11000
Telefon
065/249-37-82
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Trening centar Top Gym je inovativni spoj sportskog, rahabilitacionog i fitnes centra, po svemu unikatan u regionu i šire.

Trening centar Top Gym organizovan je tako da svojim klijenitma pruža usluge individualnih i poluindividualnih treninga. Na početku treniranja u Top Gym-u radi se testiranje na osnovu kog se detaljno pravi plan i program treninga. Za svakog klijenta se pravi individualni TG karton u kojem se prati napredak i sve promene koje se događaju tokom trenažnog procesa. Osnovna karakteristika treniranja u Top Gym-u je apsolutna individualizacija treninga u odnosu na potrebe, ciljeve i fizičko stanje vežbača..

Kreatori smo jedinstvene TG metodologije treninga po kojoj se sprovode trenažno-dijagnostičke metode. Po naučno proverenom i iskustveno dokazanom sistemu rada uspešno tretiramo lokomotorne povrede i bolna stanja, dovodimo rekreativne klijente do vrhunske forme i izgleda, a mladim i vrhunskim sportistima pomažemo da ostvare svoje sportske ciljeve.

TG metodologija koju koristimo je jedinstvena u svetu i njen kvalitet je dokazan u radu sa sportistima i rekreativcima, povređenima i zdravima, decom i odraslima. Od 2017. godine Top Gym organizuje edukativne seminare u okviru TOP ACADEMY sa temama vezanim za Funkcionalni trening. Jedinstvenom metodologijom rada postižemo izvanredne rezultate sa svetskim prvacima u vaterpolu, vrhunskim rukometašima i teniserima. Uz punu podršku i posvećenost gradimo timove trenera koji sistemskim radom pomažu klijentima da budu vitkiji, zdraviji i funkcionalniji.

Usluge koje možete dobiti u našem centru su: 

Fizičku priprema sportista

Fitnes

Korektivne vežbe

Rehabilitacija

Redukcija

Dijagnostika

Top Gym su 2012. godine osnovali Bojan Avramović i Mladen Opačić.

Radno vreme trening centra:

Ponedeljak - Petak: 8h - 22h 

Subota: 8h - 16h

2017-10-24 00:00:00
Trening centar Top Gym Prikaz sportskog kluba Trening centar Top Gym u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 2,597
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori