Back BesplatanSport.com

Teretana i Fitness centar "Titan" Kragujevac

Rejting
★★★
Ocena: 3.26 - 7 glasova

Adresa
Kosovska 11
34000
Telefon
060/322-0-400
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Dobro došli u BODY FITNESS KLUB TITAN - mesto na kome dobro zdravlje i odlična fizička kondicija postaju Vaš stil života, a lepo oblikovano telo - Vaš standard!!! Naš koncept rada potpune posvećenosti svakom klijentu ponaosob cini nas uspesnim i drugačijim.Titan fitnes centar je veličine 400 m² i koncipiran tako da sadrži različite oblike vežbanja na jednom mestu.

Raspolaže sa velikim brojem najsavremenijih sprava za program misićne snage i oblikovanja i trenažerima za program kardio aerobne izdržljivosti. U sklopu fitnes centra našim članovima je na raspolaganju sala za održavanje kurseva spinninga, pilatesa i aerobika, ženska i muška svlačionica sa tuš kabinama i garderoberima.Takođe su u ponudi solarijumi i kapsula za aqua-hidro masažu. U ponudi Fitness Centra Titan je provereno najbolji cardio program za vežbanje... Mašine ovog tipa omogući će vam redovan aerobni trening, bez obzira na vremenske prilike ili doba dana..

.U ponudi se nalaze i najnoviji modeli stepera, na kojima je moguće ostvariti vrlo visoku potrošnju kalorija i staviti akcenat na zadnjicu i noge, što je naročito interesantno ženskim vežbačima. Bicikli sa naslonom će omogućiti udoban trening, bez nepotrebnog naprezanja donjeg dela leđa.

Fitneess Centar Titan svojim članovima nudi razne vrste usluga i treninga:

*kardio program vežbanja,vezbe istezanja i oblikovanja*profesionalne sprave za razlicite intezitete vezbanja i skidanja viška kilograma

*vežbe i programe za različite estetske i kondicione potrebe

*stručnu pomoć naših instruktora

*trening plan po kome ćete vežbati, koji će biti izgrađen samo za Vas, usklađen Vašim mogućnostima i ciljevima

*sistemsko praćenje Vaših fizičko-kondicionih sposobnosti

*muška i ženska svlačionica sa tuš kabinama i gardaroberima

*prodaja sportskih preparataTreninzi su zasnovani na individualnom principu i sve je podređeno našem zajedničkom cilju.

Treninzi snage, poboljšanja forme, mogućnost da se rade samo određene mšićne grupe po potrebi donose bolji rezultat i vidljivi su već do kraja prvog meseca treniranja.

Merenje i trening plan u zavisnosti od Vaših potreba i želja radi se kod prvog treninga i svakog meseca na početku, tako da u svakom momentu znate koliko ste napredovali, zahvaljujuci adekvatnom trening planu naših instruktora.

 

2011-03-16 00:00:00
Teretana i Fitness centar "Titan" Kragujevac Prikaz sportskog kluba Teretana i Fitness centar "Titan" Kragujevac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , ,

Broj pregleda: 7,313
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori