Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Bodyline Subotica

Rejting
★★★★
Ocena: 4.25 - 4 glasova

Adresa
Matije Korvina 17
24000
Telefon
024/548-705 060/554-87-05
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Bodyline Subotica nalazi se u hotelu "Galleria" u centru Subotice na adresi Matije Korvina 17. Od samog otvaranje fitness centra ljubazno osoblje i stručni instruktori su na raspolaganju svim članovima radi lakšeg i stručnijeg savlađivanja vežbi.

Sa željom da se svi članovi osećaju dobro fitness centar Bodyline posebnu pažnju obraća na higijenu. U kombinaciji sa zdravim duhom i prijatnim ambijentom uvek se osećate kao kod kuće. Klimatizacija, pogled na ceo grad i Technogym program sprava su samo deo ponude fitness centra Bodyline i razlog da bi ste se baš Vi odlučili za nas. Pored teretane u okviru Fitnes centara teretane Bodyline za Vas smo pripremili i sledeće sadržaje: pilates toning, pilates callenetic, vežbe za osteoporozu, yoga, crossfit, Funkcionalni Intenzivni Trening, DISKO DANCE Aerobik - XT Dance, total body workout, personalne treninge, ishranu i mogućnost iznajmljivanja sala.

Radno vreme Fitnes centara teretane Bodyline Subotica:

Ponedeljak - Subota 7.00 - 23.00

Nedelja: 12.00 - 20.00

 

2011-03-12 00:00:00
Fitnes centar teretana Bodyline Subotica Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Bodyline Subotica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 8,178
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori