Back BesplatanSport.com

Teretana i fitnes centar Spark Sport Beograd

Rejting
★★★★
Ocena: 4 - 6 glasova

Adresa
Mis Irbijeve 63
11000
Telefon
065/44-36-966
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Udruženje za sport i rekreaciju ’’SPARK’’ (varnica, iskra, bljesak), formirano je iz više razloga. Prvi i najvažniji razlog je da se mlađoj populaciji pruži mogućnost bavljenja sportom i rekreacijom, a da to ne optereti kućni budžet roditelja.

Teretana i fitnes centar Spark Beograd vam nude mogućnost treninga u teretani, grupnih fitnes programa i školu ili rekreativno igranje stonog tenisa.

Želja svih nas je da deci smanjimo broj sati koje provode kraj računara, da ne provode previše vremena na ulici a da ne znamo ni gde su ni šta rade. Vode se različite kampanje protiv droge i alkohola, ali je mali broj konkretnih akcija koje te kampanje sprovode u delo. Bavljenje sportom je jedini i pravi odgovor koji može navedene probleme da umanji. Ali bavljenje sportom danas predstavlja pitanje prestiža. Preciznije, izgubljen je osnovni motiv bavljenja sportom. To je jačanje imuniteta, preventiva od dobijanja raznih bolesti, kao i stvaranje takmičarskog duha i timskog rada.

Kao i svaki sport, stoni tenis razvija koordinaciju pokreta, jača organizam, preventivno utiče na otpornost od bolesti, utiče na brže ozdravljenje ili dovođenje u funkciju povređenih delova tela, utiče na psihičko rasterećenje, stvara zadovoljstvo kod igrača i još mnogo toga.

Stoni tenis, kao sportska disciplina, od igrača traži maksimalnu koncentraciju. Jedan meč se igra u tri seta. Jedan set se igra do 11 poena, za redom se servira dva puta, pa je samim tim igra brža i zanimljivija. Posetite našu školu stonog tenisa.

Sagledavajući prostor na kom se održavaju stonoteniske igre, stiče se utisak da je ova vrsta sporta nedovoljna za sticanje fizičke kondicije i da nema dovoljno kretanja.

Udruženje za sport i rekreaciju ’’SPARK’’ poseduje:

1. Salu od 120 m² sa 4 (četiri) stola za stoni tenis i to: takmičarski sto Butterfly – Octet 25’’, dva takmičarska stola ’’STIGA – EXPERT’’ i jedan rekreativni sto ’’JOOLA – Quatro’’. Sala je klimatizovana.

2. Teretana od 200 m², Klimatuzovana.

3. Fitnes sala 60 m². Sala je klimatizovana.

4. Sala za borilačke veštine 60 m², sa tatami podlogom.

5. Power plate studio – klimatizovan.

6. Topli i hladni napitci iz automata.

7. Muški i ženski toaleti sa tuš kabinama. (Korišćenje tuševa za sve članove ’’SPARK’’-a, bez nadoknade.)

Posedujemo sopstveni parking prostor koji je obezbeđen video nadzorom.

Do sportskog centra ’’SPARK’’ možete doći autobuskom linijom br. 20 (Mirijevo – Cvetanova ćuprija) i trolejbusom br. 21. Oba prevoza staju na 20 metara udaljenosti od sportskog centra ’’SPARK’’. Adresa sportskog centra ’’SPARK’’ je ul. Mis Irbijeve 63 - 65, Zvezdara, Učiteljsko naselje.

2011-03-13 00:00:00
Teretana i fitnes centar Spark Sport Beograd Prikaz sportskog kluba Teretana i fitnes centar Spark Sport Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 7,234
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori