Back BesplatanSport.com

Teretana i fitnes centar Šampion Novi Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Milutina Milankovića 124
11070
Telefon
011/312-22-49
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teretana i fitnes centar Šampion Novi Beograd, nadahnut dostignućima profesionalnog sportiste, mesto je gde ćete razvijati svoje telo i duh.Uz našu podršku i svu potrebnu fitness opremu koja Vam je na raspolaganju, učinićemo da uživate u bavljenju sportom.

Za osobe lepšeg pola, tu su grupni treninzi. Posebna sala, namenjena je različitim programima, uključujući pilates, jogu, aerobik, kardio boksing u kojima dame mogu nesmetano da treniraju. Postojanje i ovakvog programa omogućava onima koji žele da kombinuju vežbanje sa tegovima ili trčanje na traci sa grupnim treninzima.Za razvoj Vaših mišića, pobrinuli smo se obezbeđujući veliki izbor sprava i tegova. Vežbanjem u našem klubu, moći ćete skladno da razvijate telo vežbama za sve mišićne grupe.Takođe, za početnike, ali i zarad bržeg napretka, obezbedili smo individualne trenere za maksimalne rezultate.

2011-03-16 00:00:00
Teretana i fitnes centar Šampion Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Teretana i fitnes centar Šampion Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,198
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori