Back BesplatanSport.com

Teretana Fitnes klub Athletics Gym Cukarica

Rejting
★★★½
Ocena: 3.93 - 14 glasova

Adresa
Požeška 67a
11000
Telefon
011/305-80-55
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teretana Fitnes klub Athletics Gym Beograd se nalazi na ekskluzivnoj lokaciji - na sredini Požeške ulice na Banovom Brdu, na trećem spratu tržnog centra, omogućava vežbačima panoramski pogled na Adu Ciganliju. Prirodno osvetljen prostor i odlično pozicionirana lokacija je nešto što naši vežbači najviše cene.

Klub na Banovom Brdu je namenjen Cardio i Weight treningu. Na raspolaganju su 4 personalna instruktora koje vežbač ima na raspolaganju pored Technogym-ovih poliuretanskih tegova i bučica, Selection i Cardio, kao i PureStrength plate loading serije sprava. Ovaj klub je opremljen gumiranim podom u sekciji sa bučicama.

Predstavljamo Vam “Athletic’s gym” Teretanu i Fitnes centar iz Beograda, prvi fitness club u  Srbiji  sa lancem od 5 fitness studija – na nekoliko lokacija – Banovom Brdu (2 studija), Crvenom Krstu - Zvezdara, Vidikovcu i Voždovcu , savremene koncepcije, profesionalne fitness opreme, 10 individualnih i grupnih fitness programa, profesionalno obučenih instruktora, personalnih trenera, lekara i nutricioniste, preko 10 godina iskustva...

Fitness klub "Athletic's gym" funkcioniše od 1993 godine. U početku kao sekcija za aerobik i body building pri sportskom centru Partizan – Čukarica na Banovom brdu, a od 20.janura 1998. godine kao samostalni sportski klub.

Za sve ove godine postojanja beležimo izuzetne rezultate:-Bazu od preko 3.000 članova sa kojima ostvarujemo izuzetnu saradnju i rezultate,

- Saradnju sa nekoliko sportskih klubova i renomiranih sportskihstručnjaka, profesora i asistenata Fakulteta za Sport i Viših škola, sportskim lekarom, nutricionistom i fizioterepeutom.

- Dva prva mesta na saveznom takmičenju u fitness timovima,

-Pet fitness studija na nekoliko lokacija u Beogradu sa preko 1300 m² prostora.

Radno vreme i termini teretane i fitnes centra Athletics Gym na Banovom brdu

Usled raznolikih radnih obaveza i čestog prekovremenog rada, prilagodili smo termine i radno vreme centara potrebama naših sugradjana. Pronadjite i vi vaš termin u raznovrsnoj ponudi naših programa.Teretana - Body fitness, Body building, Redukcija težine i Cardio programPonedeljak, sreda, petak:

07.00 - 13.30 i 15.00 - 22.30 (dvokratno)

Utorak, četvrtak:

07.00 - 22.30

Subota i nedelja:

10.00 - 17.00

2011-04-03 00:00:00
Teretana Fitnes klub Athletics Gym Cukarica Prikaz sportskog kluba Teretana Fitnes klub Athletics Gym Cukarica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,483
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori