Teretana Fitnes klub A Vozdovac

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Vojdvode Stepe 249
11000
Telefon
064/329-35-85 064/2234-016 063/44-99-16 011/398-15-33
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Naši rezultati nastaju usled nesebične posvećenosti profesionalnih trenera, odgovornog pristupa načinu vežbanja i visoko profesionalnog odnosa sa klijentima koji je protkan uzajamnim poštovanjem. Saradnja, inovativni pristup treniranju i pravilna edukacija naših članova predstvljaju vrednosti koje Teretana Fitnes Klub A aktivno zastupa već više od 10 godina.

Fitnes Klub A vam nudi kvalitetne programe, stručno osoblje (profesori sporta i fizičkog vaspitanja) sa višedecenijskim iskustvom u profesionalnom, takmičarskom i rekreativnom bavljenju sportom. Naša misija je da ohrabrimo i osposobimo naše članove i polaznike za zdrav i proaktivan pristup životu zasnovan na sportskim i ljudskim vrednostima. Bilo da ste zainteresovani za individualne ili grupne treninge ili jednostavno tražite vaše mesto za vežbanje, Klub A vam nudi mogućnosti koje će doprineti trajnom unapredjenju i očuvanju vašeg zdravlja, izgleda i vere u uspeh. Planirajte da unapredite sebe i doprinesete pozitivnim promenema oko sebe.

Približite se svetu sporta, fitnesa i rekreacije, izgledajte i osećajte se bolje, rasterećeno i poletno.

Izaberite zdrav način života.

Za očuvanje, popravljanje i unapređenje vašeg izgleda i zdavlja.

Fitnes Klub A 

Crossfit je program fizicke spreme koji u sebi sadrži varijaciju pokreta  i vežbi koje se izvode u relativno visokom intezitetu. Svi Crossfit treninzi su bazirani na funkcionalnim pokretima koji su uzeti iz nekoliko osnovnih disciplina kao sto su gimnastika, dizanje tegova, atletika, veslanje… Najveći fokus je na intezitetu izvođenja vežbi. Intenzitet u Crossfit-u je ujedno najbitniji za postizanje rezultata i meri se tako sto se broj ponavljanja, serija i rundi deli sa vremenom za koji se uradi.

Što se više ponavljanja, serija i rundi uradi u što kraćem vremenskom periodu i sa sto većim tezinama to je intezitet treninga veći. Crossfit je izuzetno popularan program i među profesionalnim sportistima, a najvise MMA- Mix Martial Arts borcima. Neki od rekvizita koji se koriste su: gimnastički krugovi,vratila, konopci, medicinke, kettlebell-ovi, kutije za naskok, itd. Ne postoji bolji i efikasniji program postizanja vrhunske fizičke pripreme u što kraćem vremenskom periodu od Crossfit-a.

Fitnes za žene predstavlja proces skidanja masnih naslaga, zatezanja, definisanja i oblikovanja svih delova tela. Ovo se postiže  primenom adekvatnog treninga i ishrane.

Ovaj program možete raditi samostalno ili sa trenerom. Imate mogućnost vežbanja na kardio trenažerima, spravama u teretani, kao i vežbanja u parter sali sa raznim rekvizitima.

 

2016-11-20 00:00:00
Teretana Fitnes klub A Vozdovac Prikaz sportskog kluba Teretana Fitnes klub A Vozdovac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 945
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori