Teretana Extreme Gym Beograd

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 4 glasova

Adresa
Venizelosova 21
11000
Telefon
011/339-22-18; 064/310-70-83
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Extreme Gym fitnes centar i Teretana Beograd je vodeće ime u regionu u oblasti telesne nadgradnje i pratećih aktivnosti. Zbog svoje posvećenosti i programa koje nudi može se smatrati hramom tela.Stručnost osoblja i bogatstvo izbora koje nudi u velikom obimu je preneto na ovoj prezentaciji.

Vežbajte sa velikim izborom sprava i tegova vodećih američkih firmi: HAMMER STRENGTH, CYBEX, IVANKO, SPORTSART, LIFEFITNESS. U svet bodybuilding-a uvešće Vas državni i balkanski prvaci u bodybuilding-u sa svojim savetima i programima za trening kakav Vi želite.Extreme Gym Teretana je sportsko-rekreativni objekat, koji na površini od 1,600m2 raspolaže sa preko 100 najsavremenijih mašina za vežbanje, 40 kardio sprava i 3 velike sale za aerobik i fitness, a svojim klijentima nudimo veoma širok spektar usluga, potkrepljenih trinaestogodišnjim iskustvom i sa pozicije regionalnog lidera u ovoj oblasti.

Pored svih navedenih benificija naš Fitness centar pruža i mogućnost individualnog treniranja jedan na jedan po USA principu kao i specijalne programe redukcije telesne težine i dobijanja mišićne mase kojima ćete biti apsolutno impresionirani. Zašto smo i dalje najbolji, shvatićete kad upoznate tim personalnih trenera Extreme Gym-a.

 

2011-03-12 00:00:00
Teretana Extreme Gym Beograd Prikaz sportskog kluba Teretana Extreme Gym Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 5,831
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori