Sportski klub "Fanatic" Kragujevac

Osobe sa specijalnim potrebama mogu trenirati u ovom klubu
Rejting
★★★★½
Ocena: 4.86 - 14 glasova

Adresa
Neznanog Junaka 14.
34000
Kontakt osoba
Slaviša Vesić
Telefon
061.15.18.426
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Fitnes studio FANATIC se nalazi u 70kvm ekskluzivnog prostora, u ulici Neznanog Junaka 14. u Kragujevcu, naselje-Aerodromu, i jedini je fitnes studio te vrste u naselju.

 

Studio ima tri odvojena dela u kojima su smešteni fitnes i aerobic sala, svlačionica sa ormarićima, toalet, a sve ih povezuje hodnik gde se nalazi i info pult, i prostor za druženje. Ceo prostor se nalazi iznad nivoa zemlje. Namenjen je onima koji vole stalnu pažnju i nadzor stručnog visokoobrazovanog trenera, koji garantuju uspešan napredak svakom pojedincu. Uz savršenu organizaciju i stručni nadzor, nudimo nekoliko programa idealnih za savremenu ženu.

 

Sadržaji i programi koje nudimo projektovani su tako da zadovolje potrebe svakog vežbača, od početnika do profesionalnog sportiste, a bez obzira na to za koji se program opredelite (mix aerobic, mix pilates, mix fitnes, škola rekreacije, u formi iznad 50...) ili kombinujete više programa, visokostručni instruktor Vam je u svakom trenutku na raspolaganju.

2011-04-13 20:22:33
Sportski klub "Fanatic" Kragujevac Prikaz sportskog kluba Sportski klub "Fanatic" Kragujevac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 9,655
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori