Get Fit Fitnes studio Novi Beograd

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.75 - 4 glasova

Adresa
Jurija Gagarina, br.14i/4, I sprat Belvil, zgrada Mimoza
11070
Telefon
063/80-155-46
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Get Fit je kvalitetan i pouzdan fitnes studio, koji se nalazi u opštini Novi Beograd, u Belvile a u neposrednoj blizini naselja A blok i Savada, u potpuno novom prostoru, opremljen sa novom profesionalnom opremom, gde ćete uz pomoć iskusnih trenera lako doći do željenog cilja. Broj vežbača je ograničen čime se postiže potpuna posvećenost svakom klijentu ponaosob. Kroz kreiranje individualnih programa vežbanja, osobama koje su odlučile da promene loše životne navike, dajemo podršku i vodimo ih ka ostvarenju željenih pozitivnih promena. Mi se zalažemo da naši klijenti uvedu zdrav životni stil i fizičku aktivnost kao sastavni deo svakodnevnog života. Naša misija je kontinuirano povećanje familije rekreativaca kroz promociju zdravih stilova života koji doprinose očuvanju zdravlja, fizičke sposobnosti i zadovoljstva aktivnog druženja.

Savremeni profesionalni sport danas je postao fenomen vremena u kome živimo dok su postignuti rezultati nadmašili sva očekivanja. Međutim, ako pogledamo globalnu sliku savremenog načina života, nedovoljnu fizičku aktivnost pojedinaca i neadekvatna ishranu možemo videti da sve to dovodi do širokog opsega potencijalnih problema kojima je današnji čovek izložen. Domaća i svetska nauka, mediji, organizacije, profesionalnih sportisti ali i rekreativci svakodnevno rade na širenju svesti o potrebi svakodnevne fizičke aktivnosti koja se treba sastojati u fizičkom kretanju i vežbanju. Na prethodno upozorava i Svetska zdravstvena organizacija (World Health Organization – WHO).

Rekreativno bavljenje sportom treba da ima za motiv zdravlje, fizičku sposobnost i zadovoljstvo. U poslednje vreme prisutan je porast rekreativaca koji se počinju baviti nekim sportom. Većini njih uglavnom je cilj kako pobediti sebe i biti aktivan.

Sami osnivaci GET FIT-a izlaskom iz profesionalnog sporta i ulaskom u rekreativni, uvideli su nekompletnost ponude rekreativnih sadržaja skrojenih po meri savremenog čoveka. To se pre svega odnosi na potrebu savremenog rekreativca za:

- Vežbanje pre ili nakon radnog vremena što automatski zahteva rano i kasno radno vreme.

- Diskretnim i prijatnim prostorom, sa minimalnim brojem osoblja i rekreativaca za vreme izvodenja vežbi.

- Profesionalnim i diskretnim trenerima, koji će obezbediti kvalitetno vođenje treninga.

- Kvalitetnom opremom koja će učiniti vežbanje bezbednim ali i interesantnim.

- Stalnim uvođenjem novina u program vežbanja i opremu kako bi se izbegao efekat monotonije pri dužem vežbanju.

Vodeći računa o prethodnom, 2012-e godine nastao je Get Fit. Smešten na Novom Beogradu u naselju Belville - Belvil, u blizini više poslovnih objekata (AirPort City, Belgrade Office, Raiffaisen, GTC, Delta City...) i stambenih kompleksa (A Blok, Savada, West 65, ABlok), u potpuno novom prostoru, sa profesionalnom i novom sportskom i medicinskom opremom, radnim vremenom 7/365, iskusnim trenerima, priznatim nutricionistom i individualno osmišljenim programima, brzo je postao izbor i deo životne svakodnevice savremenog poslovnog čoveka.

U okviru programa vežbanja fitness studio Vam nudi:

- Merenje i praćenje napretka profesionalnom Japanskom opremom TANITA i specijalizovanim softwarom

- Kardio program (traka, eliptical, suvo veslo) profesionalnih proizvođača opreme LifeFitness, OctaneFitness, TechnoGym, Concept

- Kardio boxing - stojeće bokserske vreće, rukavice, fokuseri

- Vibraciono vežbanje - Power Plate

- Trening snage (Kinesis (www.technogym.com), široka paleta tegova, stalak za šipku, benč klupa, oprema za zgibove/propadanje, kettle bell, fitness bag, elastične trake ...)

- TRX suspension trainer  - koncept treninga koji koristi telesnu težinu vežbača kao otpor

- Vežbe u parteru, ripstol, steper, medical ball

- Savetovanje i izradu programa ishrane sa profesionalnim nutricionistom

 

Ako niste sportista, pre početka treninga predlažemo Vam da se konsultujete sa doktorom.

Kako bi se uverili u kvalitet našeg rada, predlažemo da zakažete besplatan probni trening.

Radno vreme Fitnes centra Get fit:

Ponedeljak - Petak: 6h – 22h 

Subota: 9h – 22h 

Nedelja: 9h – 14h

2017-10-24 00:00:00
Get Fit Fitnes studio Novi Beograd Prikaz sportskog kluba Get Fit Fitnes studio Novi Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 981
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori