Back BesplatanSport.com

ForceCenter Teretana TRX centar Konjarnik

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Ustanička 240a
11000
Telefon
062/339-369
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Force center radi sa ciljem da motiviše ljude i pomogne im da uz zdrav život brinu o sebi. U Force centru treninzi se isključivo rade sa licenciranim trenerima i uz stalni nadzor.

Force center" Vam nudi različite fitnes programe za vežbanje i opuštanje:

Trx trening

Individualni trening

Kettlebell trening

Kardio trening

Masaže

TRX trening nudi mnoštvo varijacija pri vežbanju koje poboljšavaju snagu, fleksibilnost i izdržljivost i obezbedjuju najraznovrsniji program za celo telo. TRX je specifičan, jer se pri izvodjenju vežbi uvek aktivira celo telo i na taj nacin dolazi do lepe i prirodne definicije. Svaka TRX vežba gradi pravu funkcionalnu snagu i istovremeno poboljšava fleksibilnost, ravnotežu i stabilnost trupa. TRX trening je predvidjen za sve uzraste, kako za rekreativce tako i za profesionalne sportiste.

Kettlebell je inovativni metod treninga gde se slobodni tegovi mogu koristiti u aerobnom režimu treninga. Pri izvodjenju vežbi koristi se snaga i pokretljivost celog tela, uz centar mase iza vaše ruke. Kettlebell poboljšava i snagu i izdržljivost, a da pri tome aktivira i neke mišiće koji se ne aktiviraju sličnim vežbama u teretani. Jedna od prednosti Kettlebell treninga je u jednostavnosti izvodjenja treniga, pri maksimalnoj kontroli i bezbednosti celog tela, bez obzira na težinu tega. Kettlebell se koristi kao rekvizit u sklopu kondicionih priprema, ali i sa rekreativcima koji žele poboljšati svoju snagu i izgled. Dodatne prednosti Kettlebell treninga su: jačanje podlaktice zbog oblika tega, konstantna aktivnost stabilizatora zbog održavanja kontrole pokreta, poboljšanje koordinacije zbog kompleksnosti pojedinih vežbi, mogućnost poboljšanja eksplozivne snage i izdržljivosti.

Pilates trening nije samo serija vežbi već predstavlja koncepcijski pristup pokretu. Pilates je metod vežbanja dizajniran da oblikuje i jača mišiće, povećava mišićnu izdržljivost, ispravlja držanje tela, poboljšava gipkost i ravnotežu, poboljšava krvotok, smanjuje stres, "ujedinjuje" telo i um... Pilates treninge drže stručni treneri i omogucavaju vam da uz potpuno opremljen prostor, za ovaj vid treninga, opuštajuću muziku i mnogo dobru atmosferu pobegnete od svakodnevnih problema i posvetite se sebi i svom telu.

Takodje pružamo i usluge masaže: 

Relax

Parcijalna

Sportska

Anticelulit

Masaža lica i vrata

Masaža stopala

Aromaterapija

Piling tela

Shilly – Shally tretman lica

2017-10-23 00:00:00
ForceCenter Teretana TRX centar Konjarnik Prikaz sportskog kluba ForceCenter Teretana TRX centar Konjarnik u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 896
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori