Fitness centar "Astaloš" Beograd

Rejting
★★★
Ocena: 3.38 - 8 glasova

Adresa
Maršala Birjuzova 9
11000
Kontakt osoba
Maja Milenković - Astaloš
Telefon
064/183 60 19
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Maja Milenković-Astaloš nutricionista i dijetetičar u saradnji sa FITNES STUDIOM ASTALOŠ napravila je tretman o pravilnoj ishrani koji vam pomaže da se oslobodite viška kilograma i poboljšate svoje zdravlje! MAJA MILENKOVIĆ - ASTALOŠ, nutricionista i dijetetičar, rođena je u Beogradu, 9. maja 1968. godine.

Završila je Višu medicinsku školu u Beogradu 1995. godine na odseku Viši dijetetičar - nutricionista. Diplomirala je na temu MAKROBIOTIKA U ISHRANI, sa ocenom 10 (deset). Radila je na Institutu za endokrinologiju, dijabetes i bolesti metabolizma, Kliničko-bolničkog centra u Beogradu. Možda Vam ovi podatci iz biografije Maje Milenković ne govore puno, ali smo želeli da kažemo da ste u sigurnim rukama profesionalca sa bogatim iskustvom.

Maja od 2000. godine počinje samostalan rad i nakon angažmana u privatnoj klinici DIVINA, prelazi u ESTETIK STUDIO 33, gde pomaže svojim pacijentima tokom 2005. godine. Od januara 2006. godine Maja u FITNES STUDIU ASTALOŠ radi sa pacijentima koji žele da izgube višak kilograma i poboljšaju svoje zdravstveno stanje novim, zdravijim načinom ishrane.

2011-03-12 16:33:48
Fitness centar "Astaloš" Beograd Prikaz sportskog kluba Fitness centar "Astaloš" Beograd u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , ,

Broj pregleda: 5,981
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori