Fitnes klub teretana Sinergija

Rejting
Ocena: 0 - 0 glasajte

Adresa
Miloja Đaka 10
11000
Telefon
011/266-12-12 064/154-91-67, 064/140-78-24
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

U najlepšem delu Beograda, na domak Belog dvora, u prelepom ambijentu Dedinja, nalazi se fitnes klub teretana Sinergija. Naši zaposleni pružiće vam vrhunsku uslugu na polju zdravlja i fitnesa. Bilo da probate da izgubite koji kilogram ili da poradite na svojoj figuri, na pravom ste mestu. Naši treneri su vrhunski kvalifikovani, spremni i voljni da vam izađu u susret. Raznovrsni programi pripremljeni prema vašim afinitetima i potrebama pomoći će da se osećate motivisano i da sledeći fitnes čas predstavlja izazov, ali i zadovoljstvo.Fitnes centar Sinergija je smešten u 250 kvadrata klimatizovanog prostora sa prirodnim osvetljenjem i ventilacijom. Opremljen je trenažerima i rekvizitima nove generacije najrenomiranijih svetskih proizvođača. Na jednom mestu moći ćete da trčite, veslate, stepujete, vozite bicikl ili učestvujete u nekom od brojnih programa vežba

U ponudi su:

Vođeni trening

podrazumeva izradu programa treninga za određeni period, koji sadrži vežbe sa definisanim komponentama opterećenja uz kvalitetan monitoring trenera a u malim trenažnim grupama (dve do četiri osobe).Prikladna cena uz vrhunski kvalitetVođeni trening ili grupni personalni trening omogućava da po prikladnoj ceni ostvarite vaše ciljeve u smislu korekcije posture, regulacije telesne mase ili unapređenja opšteg zdravstvenog statusa. Kvalitetna povratna informacija u ovom vidu treninga omogućava treneru da dizajnira efikasan program treninga, kvalitetno demonstrira tehniku trenažnih vežbi i u svakom trenutku nadgleda pravilnu formu njihovog izvođenja.Zadržava sve prednosti individualnog pristupaRad u maloj trenažnoj grupi zadržava sve prednosti individualnog pristupa. Trenažni program je u svakom trenutku usklađen sa vašim trenažnim nivoom i potrebama. U vođenom treningu trener je u mogućnosti da prati progres, modifikuje trening, da u svakom trenutku bude na raspolaganju za konsultacije vezane za ishranu, zdravstveni ili neki drugi problem.

Interakcija sa drugim vežbačimaInterakcija između vas, trenera i drugih vežbača u grupi će pozitivno uticati na vašu motivisanost na treningu. Energija grupnog okruženja će definitivno sprečiti monotoniju i podstaći vas da date sve od sebe. Malo takmičarskog duha će učiniti vaš trening zanimljivijim i učinkovitijim.

Personalni trening

osim izrade trenažnog programa prilagođenog vašim potrebama i sposobnostima podrazumeva stalno prisustvo stručnog lica koje će vam omogućiti da kroz komunikaciju, profesionalnu asistenciju i individualni pristup na efikasan način realizujete vaše ciljeve.Visok nivo motivacijePersonalni trener će vam pomoći da istrajete u ostvarivanju vaših fitnes ciljeva. On će razviti realan i dostižan plan da postavljenje ciljeve i realizujete.Više od treningaU svakom trenutku od vašeg personalnog trenera ćete dobiti adekvatan savet vezan za zdravlje, nutriciju ili fitnes. U mnoštvu dostupnih informacija o zdravim životnim navikama prosečnoj osobi je nemoguće da filtrira one koje su validne i korisne. Posao personalnog trenera je da prati aktuelnosti i da vas o informiše o onima koje su u vašem najboljem interesu.

Konstantna, bezrezervna podrškaOd vašeg trenera možete da očekujete kvalitetnu povratnu informaciju u svakom trenutku. Možete biti sigurni da ćete dobiti bezrezervnu podršku i u momentima kada vam ne ide najbolje ili iz nekog razloga sumnjate u sebe.Ispravna tehnika i formaGledanje trenažnih video klipova ili čitanje fitnes magazina ne može biti zamena za personalnog trenera koji će momentalno korigovati vašu neispravnu tehniku i formu prilikom izvođenja vežbi.Prevencija povređivanja i rehabilitacijaPovreda usled neadekvatnog korišćenja fitnes opreme ili nepravilnog izvođenja vežbi vas može na duže vreme odvojiti od treninga ili učiniti da poželite da prestanete da se bavite fitnesom. Osim što će vas naučiti da ispravno koristite fitnes opremu i rekvizite, personalni trener će pomoći da izbegnete povređivanje tokom svakodnevnih aktivnosti tako što će raditi sa vama na unapređenju vašeg balansa, gipkosti, osnaživanju corea (mišićnog korseta koji daje potporu našoj kičmi).Sportu specifičan treningBilo da ste profesionalni ili rekreativni sportista možete postati bolji u sportu kojim se bavite.

Znanje personalnog trenera o biomehanici našeg tela i kretnim obrascima određenog sporta omogući će da unapredite snagu, izdržljivost ili brzinu specifičnu za vaš sport.Personalizovan programVaš trener će dizajnirati program koji je prilagođen vama i vašim ciljevima. Bilo da ste povređeni, da želite da planinarite ili da redukujete telesnu masu, da se konačno rešite bola u leđima, najefikasnije ćete to ostvariti personalnim treningom.

2016-10-03 00:00:00
Fitnes klub teretana Sinergija Prikaz sportskog kluba Fitnes klub teretana Sinergija u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , ,

Broj pregleda: 1,244
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori