Fitnes klub i teretana "M" Voždovac

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 1 glasajte

Adresa
Kragujevačkih đaka 17a
11000
Telefon
065/866-80-66
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes klub i teretana "M" Voždovac vam nudi:

Aerobik Džez balet Fatburner Joga Pilates Rekreacija Aikido Zumba i to na dve lokacije.

Možete vežbati uz svoj nedeljni ili mesečni plan, u zavisnosti od vašeg iskustva u vežbanju ili se možete obratiti našim instruktorima koji će vas rado upoznati sa osnovnim vežbama na spravama.Ukoliko želite da napravimo tro-nedeljni program vežbanja koji je namenjen samo za vas, za mišićnu defiiciju, mišićnu masu ili snagu u zavisnosti od toga šta je vaš cilj, možete se obratiti nekom od instruktora za dalje informacije.Obratite nam se - napravićemo najoptimalniji programa za vas.

U klubu postoje profesionalne kardio mašine:

TREADMILL (pokretne trake za trčanjeELLIPTICAL (nordijsko skijanje)STEPPER (veliki steper), BAR ROWER (simulator veslanja)SPINN BIKE (bajsevi za spinning)UPRIGHT BIKE (uspravni bisikl trenažer)RECUMBENT BIKE (sedeći bicikl trenažer)Kardio mašine služe da vežbate sami ili u manjem društvu, ukoliko niste osoba koja voli grupne fitnes programe. One vam omogućavaju da skinete masne naslage, poboljšate kondiciju, poboljšate kardio-vaskularne sposobnosti, izdržljivost, oslobađanje stresa uz muziku i prijatnu atmosferu.

2011-06-26 00:00:00
Fitnes klub i teretana "M" Voždovac Prikaz sportskog kluba Fitnes klub i teretana "M" Voždovac u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,983
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori