Fitnes klub Aerobic Team Banovo Brdo

Rejting
★★★★
Ocena: 4.2 - 5 glasova

Adresa
Pozeska 83a
11000
Telefon
062/127-99-72 011/3058078
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes klub Aerobic Team je uglavnom baziran na grupnim programima. Pored raznovrsnog sadržaja grupnih programa u ponudi postoji i kardio program ( Technogym ), vodjeni rad sa grupom od 3-5 vežbaca i individualni treninzi. Prijatan ambijent , prostor od 220 m2 i iznad svega ljubaznost i strucnost instruktora ucinice da vam vežbanje postane zadovoljstvo.

AerobicTeam je sastavljen od visoko kvalifikovanih instruktora, fakulteta sporta i fizickog vaspitanja (DIF) sa dugogodišnjim iskustvom.

Svi programi su koncipirani da prate tendencije fitnesa u svetu,tako da iskustvo koje dobijamo putem konvencija, interneta, stručnih literatura i kolega iz zemalja gde je fitnes izuzetno razvijen, primenjujemo i kod nas.

Pored naših standardnih programa od 01 septembra i najmlađi dobijaju svoje omiljeno mesto za vežbanje u Aerobci Team-su ( školica sporta, korektivna gimnastika, balet za najmlađe, zumba kids i školica karatea).

 

2016-10-16 00:00:00
Fitnes klub Aerobic Team Banovo Brdo Prikaz sportskog kluba Fitnes klub Aerobic Team Banovo Brdo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 1,360
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori