Back BesplatanSport.com

Fitnes centar teretana Maximus Banovo Brdo

Rejting
★★★½
Ocena: 3.67 - 3 glasova

Adresa
Toše Jovanovića 11
11000
Telefon
064/333-18-73
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar teretana Maximus otvoren je septembra 2005. godine u okviru Visoke sportske i zdravstvene škole

Naš fitnes centar raspolaže teretanom koja je opremljena profesionalnim spravama firme Panatta, salom za fitnes i jogu, svlačionicama sa tuš kabinama, i dobrim ventilacionim i klima uredjajima. 

Našim klijentima nudimo specijalne individualne i grupne fitnes programe (mix pilates, mix aerobic, zumba, fitness joga i dr.), kao i mogućnost grupnog vežbanja u određenim terminima. 

Ono što našem fitnes centru daje specifičnost je visoko profesionalan rad i pristup naših stručnjaka, koji imaju dugogodišnje iskustvo, u oblasti sporta (profesori rekreacije, treneri, fizioterapeuti). 

Fitnes centar poseduje i kafe klub, gde se mozete osveziti i odmoriti u prijatnom ambijentu. 

Kao potvrda našeg uspešnog rada je sve veći broj zadovoljnih klijenata koji se vezuju za nas i naše usluge, i postaju stalni članovi fitnes centra Maximus.

Naš stručni tim će se postarati da Vam boravak i trening budu prijatni, zato nam se pridruzite i uverite se u to i sami.

BODYBUILDING

izgradnja mišića, povećanje mišićne mase, povećanje snage I izdržljivosti mišića, oblikovanje tela, podizanje nivoa opšte sportske forme, brzine I fleksibilnosti, kao i poboljšanje opšteg zdravstvenog statusa.

KARDIO PROGRAMI

za povećanje kardio-vaskularne sposobnosti, jačanje imuniteta, smanjenje holesterola, ubrzavanje metabolizma.

REGULISANJE TELESNE TEZINE

povećanje ili smanjenje telesne težine uz kombinaciju programa posebno napravljenih za svakog vezbača u skladu sa njegovim željama i mogućnostima, saveti u vezi pravilne ishrane i sl.

REKREACIJA

način treniranja koji vam omogućava da ostanete u formi i istu poboljšate, odličan vid rehabilitacione aktivnosti, poboljšavanje fizičkog I metalnog zdravalja, smanjenje rizika od nastanka telesnih deformiteta, osteoporoze i drugih reumatskih bolesti...

GRUPNI FITNES PROGRAMI

mix pilates, mix aerobic, zumba i fitnes joga, koju realizuje Ninas fitnes tim.

Radno vreme teretane i fitnes kluba Maximus:

ponedeljak - petak 12:00 - 21:00

subota i nedelja 12:00 - 18:00

 

 

2016-10-16 00:00:00
Fitnes centar teretana Maximus Banovo Brdo Prikaz sportskog kluba Fitnes centar teretana Maximus Banovo Brdo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 958
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori