Back BesplatanSport.com

Fitnes centar Teretana Elite Athlete Sremcica

Rejting
★★★★
Ocena: 4.43 - 7 glasova

Adresa
Beogradska 165 A
11000
Telefon
065/203-08-28
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar Elite Athlete osnovan je 2015. godine u Sremčici i nudi idealne uslove za vežbanje, uz veliki izbor sprava vodećih svetskih proizvođača. Naši programi namenjeni su svima koji žele da poprave svoj fizički izgled, poboljšaju kondiciju, ojačaju mišiće i oblikuju telo na pravilan način.

Osnivač sportskog udruženja Elite Athlete je Milan Vujičić, FIBA košarkaški trener i magistar nauka u sportu i rekreaciji. Nakon uspešne igračke karijere, Vujičić se posvetio trenerskom poslu za koji se usavršavao u SAD-u, na prestižnom Ohio University. U Americi gde je proveo 10 godina, radio je kao košarkaški trener na prestižnim univerzitetima. Trenutno sprema doktorat u obrazovanju i sportskom menadžmentu na United States sports Academy.

Fitness centar i teretana Elite Athlete prostire se na 230m2 i nudi idealne uslove za vežbanje u prijatnom okruženju, sa dosta dnevne svetlosti i prirodnom ventilacijom. Naš fitnes centar poseduje preko 40 sprava, garnituru tegova preko četiri tone i mnogo propratnih rekvizita poput “Bugarskih vreća”, balans lopti, itd.

Za sve one koji žele da se oslobode nagomilanog stresa, u našem fitness centru nalazi se odvojena prostorija koja je funkcionalno opremljena sa tri vreće za boks i kik boks. Sva oprema je dizajnirana tako da Vam omogući najučinkovitije vežbanje za postizanje maksimalnih rezultata.

Fitnes centar Elite Athlete nudi i personalne treninge za sve koji žele da pod stručnim nadzorom dovedu svoje telo do savršenog izgleda. U skladu sa Vašim željama i mogućnostima, naš stručni tim trenera osmisliće kompletan program vežbi koji će pomoći da zajedno dođemo do željenog cilja i rezultata.

Svakodnevno našim članovima na raspolaganju su saveti sertifikovanih i stručnih trenera koji će Vam dati sve neophodne savete o pravilnom načinu vežbanja i postizanju maksimalnih rezultata. Uz pomoć našeg stručnog osoblja vrlo brzo ćete uspeti da ostvarite napredak, ali i naučiti kako da se pravilno hranite i održite dobar izgled.

U okviru našeg fitnes centra svoje treninge održavaju i Košarkaški klub Šuter i Odbojkaški klub Sportiva.

Dobrodošli u naš svet – sportsko udruženje Elite Athlete!

Pročitaj sve o udruženjuFitnes centar teretana ELITE ATHLETE

Radno vreme kluba radnim danima je od 8 do 23h, vikendom od 10 do 20h. 

 

2016-10-16 00:00:00
Fitnes centar Teretana Elite Athlete Sremcica Prikaz sportskog kluba Fitnes centar Teretana Elite Athlete Sremcica u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,046
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori