Fitnes centar Synergy Training Novi Sad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 3 glasova

Adresa
Veselina Masleše 74
21000
Telefon
021/30-11-287
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes centar Synergy Training Novi Sad se prostire na skoro 800 kvadratnih metara klimatizovanog prostora, u dva nivoa i  predstavlja modernu kombinaciju wellnesa i trening centra za sve nivoe fitnesa, od rekreativaca početnika do profesionalnih sportista.

Pored vrhunski opremljenog prostora za individualno i grupno vežbanje, tu su i uvek dostupni visoko obrazovani treneri, uvek spremni da odgovore na sva vaša pitanja i  nedoumice.

Synergy Trening Centar u svojoj ponudi nudi i usluge funkcionalne dijagnostike (antropometrija,  biohemijske analize, motorička merenja) po najvišim standardima ACSM-a (American College of Sports Medicine).

Za lakši oporavak nakon napornih treninga, tu su dve odvojene saune i Synergy Green Café, a Synergy Shop će vas obezbediti svom propratnom opremom (majice, peškiri…) i najboljom suplementacijom za trening.

Vrhunska usluga i prijatna atmosfera našeg centra su sve što vam treba da biste ostvarili vaše ciljeve na najbrži i najbezbedniji mogući način!

 Vežbački prostor Synergy trening centra se proteže na preko 350 kvadratnih metara. Pored dve sale za funkcionalni trening i grupni  Boot Camp program, nudimo i vrhunsku salu za bodibilding. Vežbačima su pored najboljih trenažera  i vrhunskog kardio programa na raspolaganju i slobodni tegovi, girje, bugarske vreće, sandbagovi, plyo boxovi, kanapi, gimnasticke karike, trx suspenzije i još mnogo toga.

 

2016-10-15 00:00:00
Fitnes centar Synergy Training Novi Sad Prikaz sportskog kluba Fitnes centar Synergy Training Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,212
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori