Fitnes centar Status X Surčin

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 7 glasova

Adresa
Oračka 46
11070
Kontakt osoba
Zorana Stakić
Telefon
069/330-35-03
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

Klub sporta i rekreacije - Fitnes centar Status X Surčin  nastao je iz želje da razvijamo i širimo svest o tome koliko je blagotvoran pokret: naše telo u pokretu, naše pozitivne misli koje se stalno umnožavaju, naše dobro činjenje i sebi i drugima…

Sve je u pokretu i taj pokret bilo da je fizički, mentalni, duhovni, energetski, treba da teče gipko, opušteno, da struji kroz nas i oko nas, ne treba i ne sme da boli.

Smelo ali sa verom da činimo pravu stvar težimo da damo naš doprinos edukaciji o zdravlju i unapređivanju zdravstvene svesti i zdravog načina života .Namera nam je da kontinuirano delamo u mestu u kom se prožimaju raznolikost i svakolike osobenosti predela i ljudi, da unapređujemo našu svest o bitnosti očuvanja sopstvenog zdravlja.

Fitnes centar Status X je uveo i sadržaje za decu: škola sporta za decu od 4 do 8 godina, školu modernog plesa, baleta i folklora. 

2011-05-23 00:00:00
Fitnes centar Status X Surčin Prikaz sportskog kluba Fitnes centar Status X Surčin u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , , ,

Broj pregleda: 8,038
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori