Donatus health fitness club Banovo Brdo

Rejting
★★★½
Ocena: 3.5 - 4 glasova

Adresa
Blagoja Parovica 40a
11000
Telefon
011/355-76-78 063/120-33-83
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Donatus health fitness club Banovo Brdo - studio za negu i održavanje tela je ekskluzivni prostor, u kome ćete uz opremu svetskog standarda, namenjenu individualnom pristupu, pronaći poligon zadovoljstva, kutak privatnosti, izbor načina života…

 

Nalazimo se u najlepšem delu Beograda, za potrebe rekreacije i zdravog života, Banovom brdu. Na pola puta između Ade ciganlije i Košutnjaka.

 

Naša Fitnes zona namenjena je individualnom treningu i treningu u malim grupama, Relax zona predodređena za potrebe oporavka od fizičkog i psihičkog napora, Oblikovanje i nega tela za oporavak od ozleda, anticelulit tretmane (kavitacija), kao i Salon lepote za potrebe depilacije, pedikira i manikira.

 

Nastali na ideji zdravog života, vođeni pokušajem da stvorimo idealan balans, između stresnog načina života i prekopotrebnog redovnog oporavka organizma od stresa i napora. Redovna fizička aktivnost i relaksacija uz masažu i saunu su osnova zdravog načina života svuda u svetu.

 

Stručno osoblje, idealna lokacija, vrhunska oprema kao i intiman renovirani prostor, garantuju put do zdravijeg, kvalitetnijeg i efektivnijeg života.

 

 

2016-10-16 00:00:00
Donatus health fitness club Banovo Brdo Prikaz sportskog kluba Donatus health fitness club Banovo Brdo u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , ,

Broj pregleda: 995
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori