Back BesplatanSport.com

Teretana fitnes klub City fitness klub Palilula

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.86 - 7 glasova

Adresa
Karnegijeva 7
11000
Telefon
011/3341-659 062/150-88-80
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Teretana fitnes klub City fitness klub Palilula se nalazi u ulici Karnegijeva 7, na teritoriji opštine Palilula, neposredno ispod Tašmajdanskog parka.

Teretanu i fitness centar oformila je 2008. godine grupa mladih stručnjaka, entuzijasta i zaljubljenika u ovakav vid treniranja kako bi ugodili Vašim željama i potrebama za zdravim načinom života.Svetao i dobro ventiliran prostor od preko 200m2 sastoji se od prijemnog dela, muške i ženske svlačionice sa tuš kabinama, sobe za pilates i centralne prostorije za trening koja je na dva nivoa.

Sprave koje možete da koristite su renomiranog italijanskog proizvođača sportske opreme Panatta, a osim sprava za body building, posedujemo i profesionalni kardio program marke Life Fitness.Naš fitnss club nudi Vam sledeće pakete: studentski paket, samostalno vežbanje, kardio treninzi, vođeni, personalni treninzi, kao i poseban paket vežbanja od 12 do 15h uz specijalnu cenu.

City fitness club svojim članovima nudi sledeće usluge: Redukciju telesne mase, Kondicionu pripremu sportista, Hipertrofija mišića, Korekciju telesnih deformiteta.

2010-12-29 00:00:00
Teretana fitnes klub City fitness klub Palilula Prikaz sportskog kluba Teretana fitnes klub City fitness klub Palilula u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,953
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori