Teretana Dorćol "Little Gym"

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Dobračina 55
11000
Telefon
063/12-678-35
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Little gym je teretana u kojoj je sva pažnja usmerena ka vežbaču. Vežbanje je isključivo JEDAN NA JEDAN, čime se odbacuje svaka mogućnost nepravilnog i nesigurnog pokreta, povređivanja i preforsiranja sopstvenog tela. Zadatak personalnog trenera je izrada plana i programa koji se odnosi na svakog vežbača posebno, zatim motivisanje i izvlačenje maksimuma kroz celi proces, ali i vršenje uticaja na vežbačev pozitivan stav o vežbanju što dovodi do zadovoljavajućih rezultata sa obe strane. Mali, ali izuzetno stručan tim Little gym-a, spreman je i uvek raspoložen za pozitivne promene u životu vežbača.

Ovo je fitnes klub u samom centru Beograda, ali je ušuškano i prijatno mesto. Mi smo maksimalno usmereni ka Vama i Vašim ciljevima. Personalni treninzi sa rekreativcima i profesionalnim sportistima, fizička priprema, oporavak, Power Plate, redukcija telesne težine, korekcija deformiteta kod dece i odraslih je samo deo onoga što možemo da Vam ponudimo. Naše prostorije su potpuno opremljene i prilagođene svemu navedenom. Dođite, trenirajte sa nama i uverite se da smo drugačiji od drugih.

Radno vreme je od 9:00 do 22:00

Dobrodošli!

2017-07-25 00:00:00
Teretana Dorćol "Little Gym" Prikaz sportskog kluba Teretana Dorćol "Little Gym" u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 2,603
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori