Back BesplatanSport.com

Goodlife Fitness ženska teretana Palilula

Rejting
★★★★½
Ocena: 4.5 - 2 glasova

Adresa
Srnetička 4
11000
Telefon
011/2992-994 063/864-66-11
E-mail
Selekcija kluba
Ženska

GoodLife fitnes zenska teretana se nalazi na Karaburmi u Srnetičkoj ulici br.4. Na površini od 200 m˛ nalazi se fitnes sala, teretana, soba za masažu, svlačionica sa tuš kabinama kao i pomoćne prostorije. Prostor je nov, klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve vaše potrebe za rekreacijom. GoodLife fitnes klub je u saradnji sa stručnjacima iz sveta fitnesa kreirao programe za dame različitih starosnih dobi i fizičke spremnosti.

U prijatnom ambijentu GoodLife fitnes kluba dočekaće vas stručno osoblje sa kojim se možete konsultovati oko vrsta programa koji najviše odgovaraju vašem senzitivitetu i preferencijama. Osim različitih grupnih programa na raspolaganju vam je i teretana koja je opremljena profesionalnim spravama. Personalni treninzi se organizuju u dogovoru sa vašim ličnim trenerom u terminima koji vama najviše odgovaraju.U našem klubu su vam na raspolaganju i sve vrste masaža.

2011-03-12 00:00:00
Goodlife Fitness ženska teretana Palilula Prikaz sportskog kluba Goodlife Fitness ženska teretana Palilula u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 4,446
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori