Back BesplatanSport.com

Fitness i wellness centar Fit-Life Novi Sad

Rejting
★★★★★
Ocena: 5 - 2 glasova

Adresa
Trg Komnenskog 6
21000
Telefon
062/270-808; 021/270-08-00
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fit-Life je fitness i wellness centar koji i najzahtevnijim "Feinschmeckerima" pruža puno zadovoljstvo, relaksaciju i zdrav odnos prema svom telu i umu.

Fit-Life fitnes klub smešten je u širem centru Novog Sada, na mirnom mestu i ušuškanom Trgu Komenskog br. 6, zaštićenog od buke uličnog saobraćaja i gužve.

Na 450 m2, prijatnog, klimatizovanog ambijenta, smešteni su odeljak za fitness i rekreaciju koji čine velika teretana i sala za grupne treninge, i SPA deo sa saunom, đakuzijem i prostorijama za masažu. Pored najsavremenije opreme za teretane i fitnes, naš centar raspolaže i prelepim svlačionicama, tuš kabinama i kafeom u kome možete dodatno da se opustite posle treninga.

U fitnes klubu, takođe, možete dobiti kompletan program i savete o zdravom načinu života - od body, mind and soul wellness-a do bogatog fitness programa.Uz pomoć stručnog saveta naših fitnes trenera saznaćete kako da se na zdrav način rešite masnih naslaga, kako da povećate mišićnu masu,poboljšate aerobne sposobnosti, kako zdravo da se hranite, koliko proteina, ugljenih hidrata i masti da unosite, koji program vežbi vam najviše odgovara ili uz pomoć kojih vežbi možete biti super fit iako imate preko četrdeset godina.Grupni fitnes programi su pažljivo osmišljeni i realizovani tako da zadovolje sve ukuse i najzahtevnijih vežbača.Stručni i obučeni fitnes treneri će vam pomoći da dođete što pre do očekivanih rezultata.

Treneri redovno i pažljivo prate najnovije trendove u domenu fitnesa.Klijentima takođe stoji na raspolaganju i najsavremenije opremljena teretana kao i fitnes programi prilagođeni specifičnim željama i potrebama pojedinca: vežbanje pod nadzorom fitnes trenera, samostalno vežbanje, personalni treninzi, kondicioni treninzi, trening snage, kardio trening, vežbe istezanja i oblikovanja, kontrolisane vežbe za redukciju telesne težine, rekreativni trening, savete o ishrani...

Svakodnevni stres i trka za ispunjavanjem obaveza ostavljaju traga na naš organizam. Fitnes klub vam toplo savetuje i preporučuje da posle napornih treninga opustite svoje telo uz jednu od deset masaža koje imamo u ponudi i na taj način udovoljite svom telu i čulima. Prijaće vam sigurno neka od masaža već po željama i sklonostima.Poklonite sebi ili svojim najdražima masažu, obradujte svoja čula, uživajte u spa atmosferi fitnes i welnes kluba. Ostavite sve iza sebe bar na trenutak i prepustite se užitku i relaksirajući se i u djakuziju.

Fit-Life tim je tu za vaše zadovoljstvo, dobar izgled ,dobro zdravlje i dobro raspoloženje!NEKA FITNES BUDE VAS STIL ŽIVOTA!

2013-05-28 00:00:00
Fitness i wellness centar Fit-Life Novi Sad Prikaz sportskog kluba Fitness i wellness centar Fit-Life Novi Sad u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , ,

Broj pregleda: 3,213
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori