Back BesplatanSport.com

Fitnes klub teretana Tref Beograd Palilula

Rejting
★★★★
Ocena: 4.36 - 11 glasova

Adresa
Stanoja Glavaša 25
11000
Telefon
062/282 306
E-mail
Selekcija kluba
Mešovita

Fitnes klub teretana TREF se nalazi u centru grada u ulici Stanoja Glavaša 25 na Opštini “Palilula”. Korisnicima je na raspolaganju moderan, lep, prijatan i klimatizovan prostor površine preko 500 kvadrata organizovan u pet sala sa pratećim svlačionicama za muške i ženske vežbače i tuš kabinama.Klub je opremljen spravama i rekvizitima vrhunskog kvaliteta marke LIFE FITNESS, koje zadovoljavaju sve potrebe vežbača.

Članovima sportskog kluba Tref je naraspolaganju vitamin bar , parking i letnja bašta. Angažovanjem profesora i studenata fakulteta fizičke kulture, vrhunskih sportista i lekara mogu se steći znanja, veštine i motivacija za očuvanje i unapređenje zdravlja.U klubu se neguje multi sektorski pristup koji podrazumeva primenu različitih mera i aktivnosti kroz individualni i grupni metod rada.

Samostalno vežbanje

Nudi mogućnost samostalnog rada i slobodu u kreiranju treninga. Ovaj vid vežbanja je namenjen iskusnijim vežbačima, dok početnicima stojimo na usluzi u pružanju saveta i smernica za pravilnu upotrebu sprava.Korišćenje ovog programa sprovodi se kroz dva sektora:    Kardio zona – pruža uslugu korišćenja velikog broja različitih kardio jedinica (trake za trčanje, bicikl, trenažeri, arc trainer-i, steperi…). Na ovaj način utičemo na poboljšanje kardio-vaskularnih sposobnosti organizma (jačanje funkcije srca, pluća i krvnog protoka) kao i na otklanjanje suvišnih kilograma koji ugrožavaju zdravlje i estetski izgled.    Fitnes zona – prostor sa slobodnim tegovima i spravama sa opterećenjem zadovoljiće i one najzahtevnije. Vežbanje sa opterećenjem dovodi do razvoja i uvećanja mišićnog tkiva i naravno snage, čime direktno utičemo na preoblikovanje fizičkog izgleda.U ponudi je mogućnost kombinovanja Kardio i Fitnes zone, a za vežbače koji bi se opredelili samo za jednu od navedenih usluga pružamo i tu opciju.kardio zonafitnes zona

Individualni treninzi

Znanje i iskustvo vrhunskog trenera dovešće vas do cilja brzo i efikasno. Preporučujemo vam trening prilagođen i dizajniran vašim fizičkim karakteristikama, potrebama i ciljevima. Ova vrsta saradnje predstavlja najkvalitetniji stručni rad koji možete sebi priuštiti, uz stalno prisustvo stručnog lica koje vodi računa o vašem treningu.U skladu sa prethodno navedenim tvrdnjama, Fitnes centar Tref je oformio poseban ogranak : “TREF- centar za individualne treninge”. U posebno izdvojenom prostoru, prijatnom ambijentu i intimnoj atmosferi, omogućeni su najkvalitetniji uslovi za visokostručni pristup i maksimalnu predanost svakom pojedincu koji je korisnik ovakvog koncepta treniranja.individualni 1individualni 2

Vođeni trening snage

Ovaj sistem podrazumeva vežbanje u grupama od 3 do 5 vežbača uz stalni nadzor trenera. Shodno vašim sposobnostima kreiraćemo adekvatan trenažni program koji će vaše fizičke mogućnosti podići na viši nivo. Program je posebno preporučljiv početnicima i osobama bez preteranog iskustva, kojima je omogućena demonstracija vežbi i potrebna korekcija u toku rada.

Aerobik

Ovaj vid vežbanja predstavlja aerobni trening srednjeg inteziteta, koji je usmeren na razvoj aerobne izdržljivosti, repetitivne snage, koordinacije i fleksibilnosti. Vežbanje se zasniva na plesnim koracima uz atraktivnu i ritmičnu muziku, uz primenu različitih koraka, skokova, trčanja, kao i parternih vežbi snage i pokretljivosti. Program je namenjen mlađim i starijim vežbačima u srednjoj kondiciji.

Pilates

Ovaj metod oblikovanja tela predstavlja jedinstven skup vežbi istezanja i snage. Vežbe su nadahnute različitim stilovima vežbanja kojima ćete oblikovati mišiće celog tela, jačati muskulaturu, poboljšati držanje, a telo učiniti lepšim i zdravijim. Pilates je laka gimnastika koja ne opterećuje, namenjena svima koji žele da poboljšaju kvalitet života.

Radno vreme fitnes kluba teretane Tref:Radni dani: od 08h do 23h

Subota: od 10h do 21h

Nedelja: od 12h do 20h

 

2011-03-18 00:00:00
Fitnes klub teretana Tref Beograd Palilula Prikaz sportskog kluba Fitnes klub teretana Tref Beograd Palilula u sportskom adresaru na portalu BesplatanSport.com

, , , , , , , , ,

Broj pregleda: 8,868
U kategoriji FitnesBesplatanSport.com FaceBook Twitter

Pin It
Mapa

Popularni Klubovi

PREPORUČENI KLUBOVI

Podrži i ti naš rad u stvaranju besplatnog sporta u Srbiji. Klikni na dugme Like Page

X Zatvori